به گزارش سلامت نیوز به نقل از واشنگتن پست، مطالعهای جدید که در روزنامه واشنگتن پست منتشر شده، نشان میدهد مصرف بیش از اندازه دارچین ممکن است فرآیند جذب و تأثیر داروها در بدن را دستخوش تغییر کند.
در این تحقیق، دانشمندان بررسی کردند که چگونه ترکیبات کلیدی دارچین، مانند سینامالدئید و سینامیک اسید، بر گیرندههای بدن که مسئول پردازش داروها هستند، اثر میگذارند.
بیل گورلی، محقق ارشد در مرکز ملی تحقیقات محصولات طبیعی در دانشگاه میسیسیپی، میگوید:
«ما میدانیم سینامالدئید میتواند گیرندههایی را فعال کند که در متابولیسم داروها نقش دارند، و این موضوع میتواند خطر تداخل دارویی را افزایش دهد.»
به گفته محققان، مصرف زیاد دارچین ممکن است باعث شود بدن برخی از داروها را سریعتر از حد معمول دفع کند، در نتیجه اثربخشی آنها کاهش یابد. با وجود اینکه میزان دقیقِ «مصرف زیاد» در این مطالعه مشخص نشده، اما هشدار داده شده که اشکال غلیظ دارچین مانند مکملها ریسک بالاتری دارند.
این یافتهها بهویژه برای افرادی اهمیت دارد که از دارچین به عنوان مکمل در رژیمهای غذایی، بهخصوص برای کنترل دیابت نوع ۲، استفاده میکنند.
بر اساس گزارشهای اقتصادی، بازار جهانی دارچین بهدلیل کاربردهای پزشکی و سلامتی، بین سالهای ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۸ رشد ۴۱۲.۹ میلیون دلاری را تجربه خواهد کرد.
با این حال، گورلی تأکید میکند که برای درک دقیقتر اثرات دارچین بر داروها، به مطالعات بالینی بیشتری نیاز است و تا آن زمان، مشورت با پزشک پیش از مصرف مکملهای دارچین توصیه میشود.