فعالیت ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم باید منجر به تقویت عملکرد شود
اقتصاد ایران: رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: هدف از انتخاب ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم در دستگاههای اجرایی ریلگذاری برای اجرای روان برنامه هفتم توسط دستگاهها است.
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در نشست هماندیشی ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم، گفت: هدف از انتخاب ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم در دستگاههای اجرایی، ریلگذاری برای اجرای روان برنامه هفتم توسط دستگاهها است؛ از اینرو، فعالیت ناظران برنامه باید منجر به تقویت عملکرد و جایگاه دستگاهها در مسیر اجرای احکام برنامه شود.
وی افزود: نهاد ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم، یک نهاد نوپا و جدید است و طبیعی است که مسیر هموار و روشنی پیش روی ناظران قرار نداشته باشد. بنابراین این خود ناظران هستند که با اتکا به انگیزههای درونی، قابلیتهای شخصی خود و ارتباط و تعامل قوی با دستگاهها و معاونتها و امور تخصصی در سازمان برنامه و بودجه، میتوانند تصویر مؤثر و سازندهای را از این نهاد ارائه کنند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با پیشنهاد به ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم برای ایجاد یک تشکل خودرانتظام برای استخراج موضوعات مشترک و مرتبط با حوزه نظارت و بحث و گفتگو پیرامون آنها، اضافه کرد: ناظران خودشان دست به کار شوند و با هماندیشی و همافزایی فکری و تجربی، جلوهای از توانمندی سازمان برنامه و بودجه را به دستگاهها نشان دهند.
معاون رئیسجمهور شکلگیری نهاد ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم را جوانه زدن یک رویش جدید در سازمان برنامه و بودجه کشور دانست و گفت: فعالیت شما به عنوان ناظر، میتواند تبدیل به یک نقطه عطف در تاریخ سازمان شود؛ پس ضرورت دارد تمام توان فکری و اجرایی خود را برای موفقیت این نهاد نوپا و ارائه یک گزارش آبرومند از عملکرد آن به کار گیرید.
پورمحمدی افزود: اکنون که در مقطع تدوین نهایی آئیننامههای برنامه هفتم هستیم، ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم باید یک نقش محوری در این زمینه ایفا کنند و پل ارتباطی بین دستگاههای اجرایی و امور تخصصی در سازمان برنامه و بودجه باشند.
وی گفت: نخستین سال فعالیت ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم، یک سال حساس و تعیینکننده در تداوم فعالیت این نهاد است.