۸۵ درصد گوشت مرغ در شرایط بهداشتی به دست مردم ایلام می رسد

اقتصاد ایران: ایلام - مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: ۸۵ درصد گوشت مرغ در شرایط بهداشتی و بسته بندی به دست مردم ایلام می رسد.

یونس احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این سازمان مسئول نظارت بر فرآورده‌های خام دامی از مزرعه تا سفره است، به‌طوری که تمامی محصولات دامی مانند گوشت قرمز، گوشت سفید، گوشت مرغ، ماهی، عسل، تخم‌مرغ و محصولات لبنی باید در شرایط کاملاً بهداشتی و سالم به مصرف‌کنندگان برسند.

وی بیان کرد: در حال حاضر، بیش از ۸۵ درصد گوشت مرغی که به دست مردم می‌رسد، در شرایط بهداشتی مناسب و تحت نظارت دامپزشکی و نظارت شرعی قرار دارد و عرضه این محصولات در مراکز مختلف شهر به صورت بهداشتی انجام می‌شود و سطح بهداشت در این حوزه رو به ارتقاء است.

احمدی عنوان کرد: با این حال، در حوزه گوشت قرمز نیازمند فعالیت‌های بیشتری هستیم، چرا که بیشتر عرضه این نوع گوشت به صورت سنتی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این نوع عرضه، که قبلاً «غیرمجاز» نامیده می‌شد، اکنون بیشتر به عنوان «عرضه سنتی» شناخته می‌شود و مردم سال‌ها به همین شکل عادت کرده‌اند. برای بهبود وضعیت و ارتقاء سطح بهداشت، لازم است فرهنگ جدیدی در مقابل فرهنگ سنتی ایجاد شود و این تغییر فرهنگی باید به گونه‌ای باشد که مردم به سمت روش‌های بهداشتی‌تر و مدرن‌تر سوق داده شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام اضافه کرد: در استان، تمرکز بر مراکز و فروشگاه‌های عرضه گوشت است که تعداد آنها به عددی در حدود دو رقمی نزدیک می‌شود.

مردم از عرضه‌های سنتی و غیرمجاز فاصله گرفتند

وی گفت: این مراکز، بخشی از فروشگاه‌های بزرگ یا سوپرمارکت‌ها هستند که با استخدام مسئول فنی دامپزشکی و تهیه گوشت از مراکز مجاز، تحت نظارت بهداشتی و با برچسب دامپزشکی فعالیت می‌کنند. این راهکار بهترین روش برای دسترسی مردم به گوشت سالم، بهداشتی و اقتصادی‌تر است و هدف این است که فرهنگ مصرف گوشت در جامعه تغییر کند.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام اضافه کرد: آمارها نشان می‌دهند که هرچند این روند به صورت تدریجی است، اما میزان مصرف گوشت در استان از طریق این مراکز وابسته به عرضه در حال افزایش است.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود مردم از عرضه‌های سنتی و غیرمجاز فاصله گرفته و به سمت مراکز مدرن و صنعتی که کشتار و عرضه به صورت مدرن انجام می‌دهند، روی آورند.

وی افزود: این مراکز، شرایط بهداشتی مناسب‌تری دارند و می‌توانند سلامت خانواده‌ها را بهتر تضمین کنند. در نتیجه، تغییر فرهنگ مصرف و ارتقاء سطح بهداشت در حوزه فرآورده‌های دامی، هدف اصلی سازمان دامپزشکی است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ