اعتراف رسانه صهیونیست: ما رسما متهم به نسل‌کُشی هستیم

اقتصاد ایران: یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد که نخست وزیر اسپانیا تنها شخصیت ضد اسرائیلی و منتقد تل‌آویو در جهان نیست بلکه امروز این انتقادهای گزنده از سوی متحدان اسرائیل از آلمان و ایتالیا گرفته تا هلند و رئیس جمهور ترامپ هم به سوی اسرائیل سرازیر می‌شود.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، افزایش دامنه جنگ توسط ارتش اسرائیل در نوار غزه نگرانی روز افزونی را در نقاط مختلف جهان به وجود آورده است و باعث شده است تا سیل محکومیت‌ها و انتقادات گسترده از سوی رهبران عالی‌رتبه جهان به سوی تل‌آویو سرازیر شود.

در ادامه این گزارش آمده است، اگر در گذشته سخنان ضد اسرائیلی و انتقادی علیه اسرائیل صرفا مختص رهبران معروف به رویکرد ضد اسرائیلی بود، امروز کشورهای نزدیک به اسرائیل همچون ایتالیا و هلند و حتی شخص رئیس جمهور ترامپ هم به جرگه منتقدین پیوسته است.

این رسانه عبری زبان همچنین اعتراف کرد، رویکرد انتقادی علیه اسرائیل روز به روز گسترده می‌شود به نحوی که روزنامه گاردین هم بعد از کشته شدن(شهادت) بیش از 140 فلسطینی در غزه طی 24 ساعت، اسرائیل را به نسل کشی متهم کرد و خبرگزاری رویتر هم اظهارات تام فیلچر رئیس آژانس امداد رسانی سازمان ملل متحد را تکرار کرد که خواهان تدابیری قاطع برای جلوگیری از کشتار دسته جمعی شد.

شبکه سی ان ان هم به نقل از آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد گفت: شرایط فلسطینیان در غزه وحشتناک و غیر انسانی است.

اما پیدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا در نشست سران اتحادیه عرب در بغداد خواستار افزایش فشار بر اسرائیل برای توقف نسل کشی‌اش در نوار غزه شد.

او تاکید کرد که برای طرح قطعنامه‌ای در سازمان ملل برای درخواست از دادگاه دادگستری بین المللی در لاهه برای صدور حکم ارسال کمک‌های بشر دوستانه به نوار غزه، تلاش خواهد نمود.

ایساف روزنرویچ نویسنده این گزارش در این رابطه  افزود: در هفته گذشته، سفیر اسپانیا در تل آویو برای توبیخ فراخوانده شد تا مراتب اعتراض به سخنان پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا در مورد اسرائیل که آن را «مجری نسل‌کشی» توصیف کرده بود.

آنتونیو تیانی، وزیر امور خارجه ایتالیا از دولت راست‌گرای نخست‌وزیر جورجیا ملونی، روز گذشته درباره حملات ارتش اسرائیل به نوار غزه گفت: «حملات را متوقف کنید، ما دیگر نمی‌خواهیم شاهد رنج فلسطینی‌ها باشیم».

تیانی خواستار آتش‌بس و آزادی تمام گروگان‌ها شد، اما همچنین در اشاره‌ای به ساکنان نوار غزه (نه شهروندان اسرائیلی یا ساکنان مناطق اطراف) افزود: «قربانیان حماس را در آرامش بگذارید».

سخنگوی وزارت خارجه آلمان، یکی از دوستان اصلی اسرائیل در اتحادیه اروپا، در بیانیه‌ای دیروز اعلام کرد: «آغاز حمله زمینی جدید اسرائیل در غزه موجب نگرانی عمیق ماست».

 اواخر هفته گذشته، فریدریش مرز، صدراعظم جدید آلمان گفت: «اسرائیل باعث نگرانی شدید ما شده است. گرچه حق دفاع از خود را دارد، اما باید به تعهدات انسانی خود نیز پایبند باشد».

حزب سوسیال‌دموکرات میرتس نیز روز چهارشنبه درباره گروگان‌ها اعلام کرد: «ما می‌خواهیم همه در خانه‌هایشان زنده دیده شوند، از جمله گروگان‌های آلمانی – اسرائیلی باید این مسئله را در عملیات نظامی‌اش مدنظر قرار دهد».

آنتونیو کاستا، رئیس شورای اروپا، دیروز در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که از وضعیت نوار غزه «شوکه شده» است، جایی که حمله اسرائیل در حال گسترش است. او نوشت: «اخبار شوکه‌ کننده‌ای از غزه: غیرنظامیان از گرسنگی رنج می‌برند، بیمارستان‌ها دوباره هدف قرار گرفته‌اند – این خشونت باید متوقف شود».

در هفته گذشته، اسرائیل ضربه‌ای واقعی را در عرصه دیپلماتیک دریافت کرد، پس از آنکه وزیر امور خارجه هلند، کاسپار والدکامپ که  یکی از دوستان مهم اسرائیل در اروپا محسوب می شوداعلام کرد کشورش هم از بازنگری در آینده توافق‌نامه شراکت – توافق‌نامه سیاسی که مبنای روابط اسرائیل و اتحادیه اروپاست – حمایت می‌کند. والدکامپ از نحوه تعامل اسرائیل در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت احتمال دارد اسرائیل با جلوگیری از ارسال کمک‌های انسانی به غزه، این توافق‌نامه را نقض کرده باشد.

 او گفت: «نمی‌توان مردم نوار غزه را با گرسنگی رنج داد. این برخلاف قوانین بین‌المللی و از نظر اخلاقی اشتباه است».

ضربه دیگر به اسرائیل از سوی رئیس‌جمهور فرانسه، امانوئل مکرون، وارد شد، او در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: «آنچه نتانیاهو در غزه انجام می‌دهد شرم‌آور است»، و  خواستار گسترش تحریم‌ها علیه اسرائیل شد.

او همچنین گفت که تلاش می‌کند ترامپ را تحت فشار بگذارد تا ارسال سلاح به اسرائیل را متوقف کند. چند هفته پیش هم ماکرون اعلام کرده بود که فرانسه در ماه ژوئن کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت.

منابع بریتانیایی به روزنامه گاردین گفتند که اگر فرانسه چنین کند، ممکن است بریتانیا نیز همین کار را انجام دهد.

در نشست سران عرب که شنبه در بغداد برگزار شد، بسیاری از رهبران عرب با گفتمانی تند علیه اسرائیل سخن گفتند. عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر، گفت که اسرائیل «جنایات سیستماتیکی برای محو و نابودی فلسطینی‌ها و حذف حضور آن‌ها در غزه» مرتکب می‌شود. محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق و میزبان این نشست، نیز گفت که اسرائیل «مرتکب جنایت نسل‌کشی» شده است.

در روز جمعه، ترامپ درباره وضعیت نوار غزه صحبت کرد، او در جریان سفرش به خاورمیانه و سه روز و نیم پس از دیدارش با رهبران عرب که از حامیان اصلی فلسطینیان محسوب می‌شوند گفت: «اتفاقات خوبی در ماه آینده در غزه خواهد افتاد، ما به فلسطینی‌ها کمک خواهیم کرد، مردم در غزه از گرسنگی رنج می‌برند».

حتی پیش از آن نیز، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، در هفته گذشته گفت: «ما نمی‌توانیم نسبت به رنج و درد در غزه بی‌تفاوت باشیم».

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ