ابلاغ پیامکی قطع برق/ تولید سیمان زمین‌گیر شد

اقتصاد ایران: با ابلاغ پیامکی محدودیت مصرف برق از ۲۶ اردیبهشت، فعالیت کارخانه‌های سیمان به شدت مختل شده و تولیدکنندگان از توقف خطوط تولید و آشفتگی بازار خبر می‌دهند.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،علی اکبر الوندیان از فعالان صنعت سیمان با اشاره به آغاز محدودیت‌های انرژی از 25 اسفند ماه سال گذشته گفت: از آن تاریخ محدودیت در تأمین برق آغاز شد و برای جبران افت تولید، افزایش ظرفیت تولید را در دستور کار قرار دادیم، اما این روند چندان دوام نداشت و از نیمه فروردین‌ماه سال جاری، دوباره قطعی برق و گاز به‌صورت گسترده از سر گرفته شد.

وی افزود: از ابتدای اردیبهشت‌ماه شرایط بدتر شد؛ به‌طوری که گاز مورد نیاز صنایع سیمان در پنج استان به‌طور کامل قطع شده و این موضوع کارخانه‌ها را ناچار به استفاده از مازوت به‌عنوان سوخت جایگزین کرده است.

دبیر انجمن صنعت سیمان کشور با اشاره به مشکلات استفاده از مازوت گفت: "مازوت، علاوه بر آثار زیست‌محیطی، هزینه حمل بالایی دارد و تأمین آن برای کارخانه‌ها بسیار دشوار است. این مسئله در شرایط فعلی فشار مضاعفی به صنعت وارد کرده است."

وی از بی‌اطلاعی واحدهای تولیدی نسبت به زمان‌بندی و استمرار قطعی‌ها انتقاد کرد و گفت: "از 26 اردیبهشت‌ماه در قالب پیامک به ما اعلام شد که صرفاً در حد روشنایی امکان استفاده از برق داریم. مشخص نیست این وضعیت تا چه زمانی ادامه دارد و آیا محدودیت‌ها فقط برای 15 روز است یا قرار است به شکلی بلندمدت تداوم یابد."

در یکی از این پیامک ها آمده است:

اخطار فوری و آنی
******************
1404/02/24
06:25
*************************
به استناد اعلام دیسپاچینگ و مدیریت شبکه کلیه مشترکین تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود و در این راستا دیسپاچینگ نسبت به محدودیت کامل (قطع انشعاب) راس ساعت 08:00 اقدام خواهد نمود مراتب جهت اطلاع و آمادگی سریع برای اعمال محدودیت اعلام می گردد
.

به گفته الوندیان، در حال حاضر تعادل عرضه و تقاضا در بازار سیمان به‌هم خورده و بازار با افزایش قیمت و بی‌ثباتی مواجه شده است.

وی تأکید کرد: "سود صنعت سیمان در گرو تولید مستمر و بدون وقفه است، و این اختلالات می‌تواند آثار جدی بر بازار و روند صادرات داشته باشد."

این فعال صنعت سیمان همچنین با بیان اینکه دامنه محدودیت گاز احتمالاً به استان‌های دیگر نیز خواهد رسید، هشدار داد: "نبود برنامه‌ریزی شفاف در تأمین انرژی مورد نیاز صنعت، می‌تواند روند تولید را به‌شدت دچار اختلال کرده و آسیب‌هایی جدی به اقتصاد تولیدمحور کشور وارد کند."

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ