ضرورت هماهنگی نظام بانکی با رشد جمعیتی و ظرفیت‌های اقتصادی البرز

اقتصاد ایران: کرج - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و رشد جمعیتی سریع این استان، خواستار اصلاح سیاست‌های بانکی متناسب با نیازهای توسعه‌ای البرز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عزیزاله افضلی در شورای هماهنگی بانک‌های استان البرز که صبح یکشنبه برگزار شد با قدردانی از تلاش‌های سال گذشته شبکه بانکی البرز، اظهار کرد: با وجود همه تنگناهای مالی، همراهی بانک‌های استان در مسیر رشد اقتصادی مشهود بوده، ولی هنوز با استانداردهای مورد انتظار متناسب با جمعیت استان فاصله داریم.

وی افزود: جمعیت البرز در حال افزایش است و خدمات بانکی باید متناسب با این رشد توسعه یابد. متأسفانه در حال حاضر تعداد شعب بانکی و تسهیلات متناسب با این جمعیت نیست و لازم است بانک مرکزی با نگاه ویژه‌تری به البرز ورود کند.

افضلی ضمن انتقاد از برخی محدودیت‌ها در پرداخت تسهیلات به ویژه در حوزه‌های اشتغال‌زایی مددجویان بهزیستی و کارآفرینان، گفت: در کنار اقدامات نظارتی باید سیاست‌های تشویقی نیز به‌کار گرفته شود تا بانک‌ها از سخت‌گیری‌های بی‌مورد در ارائه تسهیلات پرهیز کنند.

وی با اشاره به لزوم راه‌اندازی پنجره واحد خدمات مالی برای تسهیل امور تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران استان، گفت: باید با هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها، مسیر سرمایه‌گذاری در استان هموارتر شود و همچنین ایجاد صندوق‌های مشترک بانکی و افزایش تسهیلات هدفمند، می‌تواند بخشی از مشکلات موجود را برطرف کند.

وی ابراز امیدواری کرد که با همت مضاعف بانک‌ها، بخش تولید و حمایت‌های دولت، در سال ۱۴۰۴ به‌عنوان «سال سرمایه‌گذاری»، فصل جدیدی در رشد اقتصادی البرز رقم بخورد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ