نقش پر رنگ آموزش و پرورش در رفع سبک زندگی کم تحرک

اقتصاد ایران: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین ارگان مؤثر در تغییر سبک زندگی کم تحرک، آموزش و پرورش است تا بتواند زنگ‌های ورزش و فعالیت‌های بدنی را نسبت به گذشته ارزش گذاری کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد بیگدلی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد سبک زندگی کم تحرک و اثرات آن بر جامعه بیان کرد: متولیان امر در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش باید به صورت متمرکز بخشی از برنامه‌های خود را به این حوزه اختصاص دهند. قطعاً خلأ قانونی در این بخش وجود ندارد و مهمترین ارگان، آموزش و پرورش است تا بتواند زنگ‌های ورزش و فعالیت‌های بدنی را نسبت به گذشته ارزش گذاری کند.

وی مشکلات جامعه را ناشی از عدم آموزش درست دانست و گفت: اگر بتوان در آموزش عملکرد موفق تری داشته باشیم و از سمت آموزش‌های تئوری به سمت آموزش‌های عملی رفته قطعاً معضلات کم تحرکی که در اثر وابستگی دانش آموزان به فضای مجازی ایجاد شده کمتر و رفع خواهد شد. البته وزارت ورزش و جوانان، شهرداری و سایر ارگان‌ها نیز در این میان نقش دارند. چرا که اگر سلامتی بشر در خطر باشد همه زندگی تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

بیگدلی در مورد شرایط نامطلوب اقتصادی خانواده‌ها برای استفاده از کلاس‌های ورزشی توضیح داد: مردم در مراکز استان‌های بزرگ و به ویژه تهران بیشتر با این گونه مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند که در این میان نقش شهرداری‌ها بسیار پر رنگ می‌شود.

باید تجربه کشورهای هم سطح ایران و همسایه را بررسی کرد تا بتوان راه درستی را در کشور اجرایی کرد. شهرداری باید دسترسی آسان و رایگان را در اختیار مردم قرار دهد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در رادیو گفتگو در پایان از آمادگی کامل مجلس برای تصویب یا اصلاح قانون برای حل موضوع جوانان سخن گفت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ