هزینه دوهزار دلاری برای بوسه بر حجرالاسود
اقتصاد ایران: پس از آخرین مرحله اعمال سعی و صفا و مروه راهی مقر میشوم. در راه، کوروش فولادی(دانشجوی رها شده از زندان انگلیس) را می بینم. دو هزار دلار از جیبش زدهاند آن هم هنگام بوسیدن حجرالاسود!
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، دهه 90 را باید دهه سفرنامهتازه درباره حج دانست، در این دهه نویسندگان بسیاری به حج رفته و خاطرات خود را از این سفر فراموشنشدنی روایت کردهاند.
یکی از آثاری که در دهه 90، در این زمینه منتشر شده است، «دو شهر عشق» سفرنامه حج محمد حسین قدمی است که در سال 98 از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شده است. قدمی در این اثر تلاش کرده تا با زبانی طنز به روایت اتفاقات رخ داده در سفر بپردازد.
در بخشی ازاین سفرنامه میخوانیم:
«بوسه دو هزار دلاری _ 4 تیر
کعبه با همان حال و هوا و همان شور و صفا و طواف خانه، سخت شلوغ و فشرده. زنی در حال خفه شدن است. کمک همراه با التماس میگوید: ذکر بگو چند قدم دیگر چهار دور تمام میشود و میتوانی استراحت کنی. حاج آقا قرائتی را در مقام ابراهیم سرگردان میبینم که در میان امواج مردم تلوتلو میخورد، میخواهد دو رکعت نماز بخواند اما جمعیت فشرده است و مشکل کمکش میکنم، به زحمت میخواند. پس از آخرین مرحله اعمال سعی و صفا و مروه راهی مقر میشوم. در راه، کوروش فولادی(دانشجوی رها شده از زندان انگلیس) را می بینم. دو هزار دلار از جیبش زدهاند آن هم هنگام بوسیدن حجرالاسود! میگوید امروز یک بوسه دو هزار دلار برایم تمام شد، در یادداشت بنویس: «بوسه دو هزار دلاری.»
ناهار کباب است و پشت بندش موز و رژه فوطی های نوشابه میراندا. باز هم ریاضت و خودسازی و مبارزه با نفس! به اتاق میروم، برادران اهل کتاب(اصحاب نگارش کتاب حج) بر تشکهای خود لمیده و به حساب یادداش های حج میرسند. برادر محمودی بیوقفه در تلاش است و گوشی از دستش نمیافتد.
الو...بله... چی؟ هنوز به مسئولان اجازه رفتن مدینه را ندادهاند؟!... عجب!
خوشدل هم مشغول پیاده کردن نوار صحبتهای پیرامون تصادف است. آخرین خبرها حکایت از رفتن آقای ولایتی دارد و درگذشت ششمین مصدوم حادثه تصادف اخیر که سیزده روز در حالت اغما بود.»
انتهای پیام/