«دریاچه هانگژو» قصهای که ما را به چین میبرد
اقتصاد ایران: علیرضا عیوضی درباره کتاب «دریاچه هانگژو» میگوید کل داستان این کتاب در چین میگذرد و پیرو سیاستهایی که کشور ما در قبال چین دارد، خوب است که ما با چین بیشتر آشنا شویم.
علیرضا عیوضی نویسنده در گفتگو با خبرنگار مهر درباره رمان «دریاچه هانگژو»، گفت: کتاب دریاچه هانگژو را انتشارات شهرستان ادب منتشر کرده است و به تازگی به نمایشگاه رسیده است.
وی درباره موضوع این رمان گفت: کل داستان این کتاب در چین میگذرد و یک مقدار فضای سورئالیستی دارد. پیرو سیاستهایی که کشور ما در قبال چین دارد، مطالبی در این کتاب در لفافه بیان میشود که امیدوارم دوستان آن را بخوانند و خودشان کشف کنند. فکر میکنم توجه به چین به عنوان کشوری که حالا از نظر توسعه اقتصادی و علمی و… در رده کشورهای اول است، برای ما مهم باشد.
عیوضی افزود: ماجرا این است که یک نفر برای مأموریتی به چین میرود ولی اتفاقی در چین سکته میکند و میمیرد. راوی داستان دریاچه هانگژو یک نسبت فامیلی دوری با این فرد دارد و برای برگرداندن جنازه درگیر یک سری مسائل میشود که خواندنش میتواند جذاب و تجربه خاصی باشد.
این نویسنده گفت: فکر میکنم این کتاب میتواند به آشنایی مردم ایران و چین کمک کند. ضمن اینکه میتواند مقایسهای بین فرهنگ غنی ایران و فرهنگ چین باشد که البته به نظر من هیچ فرهنگی در مقابل فرهنگ و تاریخ مردم ایران حرفی برای گفتن ندارد.
عیوضی در پایان گفت: من این قصه را حدود ده سال پیش به صورت داستان کوتاه نوشته بودم، اما بهانهای شد که گسترش پیدا کند و موضوعات جدیدی به آن اضافه شود. در این کتاب میتوان موضوع عشق را به کرات جستجو کرد و پیدا کرد. عشقهای متفاوتی در این رمان است و وزنه اصلی این کتاب هم عشق است.