طالبان: سیاست خارجی افغانستان اقتصادی و متوازن است

اقتصاد ایران: معاون نخست وزیر حکومت طالبان در حاشیه نشست بین‌المللی اقتصادی کازان با رئیس‌جمهور تاتارستان دیدار و گفت‌وگو کرد و سیاست خارجی افغانستان را مستقل، مثبت و مبتنی بر منافع اقتصادی اعلام کرد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ملا عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست وزیر حکومت طالبان در حاشیه شانزدهمین «نشست بین‌المللی اقتصادی کازان» با «رستم مینیخانوف» رئیس‌جمهور تاتارستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری گفت‌وگو کرد.

ملا برادر در این دیدار ضمن تشکر از دعوت رسمی تاتارستان از هیئت افغانستان در نشست کازان، اظهار داشت که «سیاست خارجی امارت اسلامی مستقل، مثبت، بی‌طرف، متوازن و مبتنی بر اقتصاد است. ما خواهان روابط نیک با همه کشورهای جهان هستیم.»

بر اساس بیانیه دفتر معاون نخست وزیر حکومت طالبان، وی با تأکید بر ظرفیت‌های موجود در افغانستان، خواهان گسترش همکاری با تاتارستان در حوزه‌های انرژی، زیربنایی، سرمایه‌گذاری و تجارت دوجانبه شد و از سرمایه‌گذاران تاتارستانی دعوت کرد تا در بخش‌هایی چون استخراج نفت و گاز، پروژه‌های ساختمانی، خطوط آهن و دیگر حوزه‌های اقتصادی در افغانستان فعالیت کنند.

معاون اقتصادی نخست وزیر حکومت طالبان همچنین این همایش را فرصتی مهم برای تعمیق روابط اقتصادی میان کابل و کازان دانست و پیشنهاد برگزاری نمایشگاه‌ها و برنامه‌های مشترک اقتصادی را برای تقویت همکاری‌ها مطرح کرد.

در ادامه این دیدار، رئیس‌جمهور تاتارستان نیز با استقبال از حضور هیئت افغانستان در کازان، اعلام کرد که به‌زودی هیئتی از تاتارستان برای بررسی فرصت‌های همکاری به کابل سفر خواهد کرد.

وی همچنین گفت روابط اقتصادی میان دو طرف در جریان است و امکان گسترش آن وجود دارد.

همچنین، رئیس شرکت «کاماز» از آمادگی تاتارستان برای افزایش صادرات موترهای باربری و آتش‌نشانی به افغانستان خبر داد و گفت: «در این زمینه از رئیس‌جمهور تاتارستان حمایت ویژه برای بازار افغانستان دریافت خواهیم کرد.»

در این دیدار، وزیر کشاورزی و مواد غذایی تاتارستان نیز اعلام کرد که کشورش آمادگی دارد صادرات مواد غذایی حلال به افغانستان را افزایش دهد.

معاون نخست وزیر حکومت طالبان در پایان این دیدار از رئیس‌جمهور تاتارستان برای سفر به کابل دعوت به عمل آورد و این دیدار را آغاز خوبی برای گسترش روابط دوجانبه خواند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ