تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه و سرمایه‌گذاری‌های هدفمند در کشاورزی

اقتصاد ایران: همدان- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: تغییرات اقلیمی و بحران آب لزوم تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه و سرمایه‌گذاری‌های هدفمند در حوزه کشاورزی را ضروری کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی حسینی ظهر پنجشنبه در همایش سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی استان همدان با اشاره به بحران‌های متعدد جهانی و چالش‌هایی نظیر تغییرات اقلیمی و بحران آب، اظهار کرد: تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه و سرمایه‌گذاری‌های هدفمند در حوزه کشاورزی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه اقدامات مؤثری در سال‌های اخیر در حوزه کشاورزی استان انجام شده است، اظهار کرد: آمادگی سازمان جهاد کشاورزی استان و دستگاه‌های زیرمجموعه آن برای ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری به علاقه‌مندان خبر داد.

حسینی همچنین از برگزاری نشست‌های مشترک پس از همایش برای تبادل نظر و بررسی فرصت‌های موجود خبر داد و افزود: توجه به کشاورزی و سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند به توسعه پایدار و افزایش امنیت غذایی کشور کمک کند.

توسعه پایدار در گرو تحول در زنجیره ارزش بخش کشاورزی است

در ادامه عباس صوفی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اهمیت تحول در زنجیره ارزش بخش کشاورزی، توسعه پایدار در این بخش را در گرو این تحول در بخش‌های مختلف کشاورزی، دامپروری و گلخانه‌ها دانست.

وی با اشاره به برندهای معتبر جهانی ایران در تولید محصولات مختلف کشاورزی، گردو و گیاهان دارویی را از جمله محصولاتی برشمرد که در سطح بین‌المللی شناخته شده‌اند و می‌توانند به عنوان نمادهای کیفیت ایرانی معرفی شوند.

صوفی توسعه زیرساخت‌ها و تقویت زنجیره ارزش در تولیدات کشاورزی را از مهمترین مواردی دانست که باید مورد توجه قرار گیرد.

همایش سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی استان همدان روز پنجشنبه با حضور مسئولان و فعالان این حوزه برگزار شد و بر لزوم توجه ویژه به این بخش به عنوان ستون فقرات امنیت غذایی کشور و ظرفیتی بی‌نظیر برای اشتغال‌زایی و توسعه صادرات غیرنفتی تاکید شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ