چندقلوزایی در دام‌های سبک راهکار خودکفایی در تولید گوشت قرمز است

اقتصاد ایران: سنندج- معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر ضرورت تحول در تولید گوشت قرمز، چندقلوزایی و بهبود فحلی در دام‌های سبک را به عنوان راهکاری برای افزایش بهره‌وری و خودکفایی در این بخش معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم حسن‌نژاد عصر چهارشنبه در گردهمایی معاونین بهبود تولیدات دامی سراسر کشور که در کردستان برگزار شد، بر اهمیت به‌کارگیری روش‌های نوین برای افزایش بهره‌وری در این حوزه تأکید نمود.

حسن‌نژاد از تدوین برنامه‌ای جامع با همکاری متخصصان خبره به منظور افزایش کمی و کیفی تولید گوشت قرمز خبر داد. وی افزود که این برنامه، با در نظر گرفتن پیوست تغذیه دامی، به دنبال دستیابی به این هدف است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، آموزش بهره‌برداران را جز لاینفک این طرح دانست و تصریح کرد که آموزش‌های تخصصی در زمینه افزایش تولید گوشت قرمز به صورت ویژه در این برنامه گنجانده شده است.

بهسازی و نوسازی جایگاه‌های نگهداری دام از دیگر اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی بود که حسن‌نژاد بر لزوم ساماندهی و رعایت اصول بهداشتی در این مراکز تأکید کرد.

وی چندقلوزایی و بهبود فحلی دام‌های سبک را به عنوان راهکاری کلیدی در افزایش بهره‌وری تولید گوشت قرمز در کشور معرفی کرد.

حسن نژاد با اشاره به تلاش‌های گسترده وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات از طریق به‌کارگیری روش‌های نوین و حمایت از تولیدکنندگان سخن گفت.

وی همچنین به وضعیت تولید گوشت مرغ در کشور اشاره کرد و افزود: اگرچه صنعت طیور با نوسانات متعددی روبرو است، اما وزارتخانه مصمم است تا با تولید بیش از نیاز داخلی، ثبات قیمت را در این بازار حفظ نماید.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ