توزیع اعتبارات بر اساس ۱۹۸ شاخص؛ اولویت با مناطق کمتربرخوردار

اقتصاد ایران: بیرجند- سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان جنوبی از توزیع اعتبارات توازن بر اساس ۱۹۸ شاخص اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برای کاهش محرومیت در مناطق کمتربرخوردار خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بهدانی عصر چهارشنبه در شورای برنامه ریزی استان تأکید کرد: توزیع اعتبارات توازن با هدف کاهش شکاف توسعه یافتگی بین شهرستانها و ارتقای مناطق محروم، در اولویت برنامه های استان قرار دارد.

وی اظهار کرد: اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان بر اساس تحلیل ۱۹۸ شاخص و ۶۰۳ متغیر از ۳۲ دستگاه اجرایی و با برگزاری جلسات تخصصی توزیع شده است.
به گفته وی هدف اصلی، کاهش فاصله شاخص های مناطق کمتربرخوردار از میانگین کشوری است.

وی با اشاره به ابلاغ ۲۱ هزار و ۷۹۲ میلیون و ۶۳۰ هزار ریال اعتبارات قانون استفاده متوازن (ملی-استانی) در سال ۱۴۰۴، افزود: ۶هزار و ۸۰۰ میلیون ریال از این اعتبارات به پروژه های ملی اختصاص یافته و مابقی پس از ابلاغ دستورالعمل بودجه، در شورای برنامه ریزی استان بررسی خواهد شد.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی، افزایش ۲۰ درصدی حقوق ها، رشد ۴۲ درصدی درآمدهای دولت و سقف ۲۴۰ میلیون ریال معافیت مالیاتی ماهانه را از جمله نکات برجسته بودجه ۱۴۰۴ برشمرد و گفت: افزایش بودجه عمرانی و توزیع پلکانی حقوق به نفع حقوق بگیران کم درآمد، گام مهمی در تحقق عدالت است.

بهدانی با تأکید بر لزوم تحقق درآمدهای استان، اظهار داشت: هر یک درصد افزایش درآمد نسبت به پیش بینی، موجب رشد ۳ درصدی اعتبارات هزینه ای و ۴ درصدی اعتبارات سرمایه ای می شود.
به گفته وی آیین نامه اجرایی این طرح به زودی به دستگاه های مرتبط ابلاغ خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با همکاری دستگاه های اجرایی و نمایندگان مجلس، تمام تلاش خود را برای پیشبرد پروژه های محرومیت زدایی و تحقق شعارهای دولت در راستای توسعه متوازن به کار خواهد بست.

در این جلسه، علاوه بر بررسی شیوهنامه توزیع اعتبارات، مصوبات کارگروههای زیربنایی، اجتماعی، فرهنگی و سلامت نیز مورد بحث قرار گرفت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ