غذاهای ویژه چه تفاوتی با مکمل‌ها دارند

اقتصاد ایران: معاون اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از غذاهای ویژه و تفاوت آنها با مکمل‌ها گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، بهادر صیدمحمدیان گفت: غذاهای ویژه برای اهداف پزشکی خاص طراحی شده و به مدیریت تغذیه‌ای بیماری‌هایی مانند متابولیک، سوءتغذیه و نارسایی‌های گوارشی کمک می‌کنند، در حالی که مکمل‌ها برای تقویت تغذیه‌ای عمومی کاربرد دارند.

وی با اشاره به لزوم مصرف این محصولات تحت نظر پزشک، از برنامه‌های نظارتی و توزیعی سازمان غذا و دارو برای دسترسی بهتر به این محصولات خبر داد.

صیدمحمدیان، راه‌اندازی سامانه‌های آنلاین برای استعلام و پیگیری، کنترل اصالت، برچسب‌گذاری دقیق و اطلاع‌رسانی صحیح را از جمله اقدامات این سازمان عنوان کرد. همچنین، راهنماهای مصرف و آموزش‌های عمومی برای گروه‌های هدف به‌روزرسانی می‌شود تا نیازهای تغذیه‌ای بیماران به‌طور دقیق تأمین شود.

وی از روند رو به رشد ساماندهی این محصولات خبر داد و اعلام کرد در سال ۱۴۰۳، مجموعاً دو میلیون و هشتصد و هفتاد و یک هزار و هفتصد و یازده قلم کالا در حوزه غذاهای ویژه و بیمارستانی در سامانه زنجیره تأمین سازمان غذا و دارو شناسه‌گذاری شده است. این تعداد شامل ۳۲ نوع محصول از جمله او.آر. اس، روغن ام سی تی، فرآورده‌های غذایی ویژه مختص بیماران مبتلا یا در معرض ابتلاء به سوءتغذیه و فرمول‌های غذایی بیمارستانی مخصوص گاواژ (تغذیه از طریق لوله) است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ