توسعه کشاورزی و امنیت غذایی نیازمند سرمایه‌گذاری مستمر است

اقتصاد ایران: شهرکرد-رئیس سابق جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: توسعه کشاورزی نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و سرمایه‌گذاری پایدار برای توسعه زیرساخت‌ها و افزایش بهره‌وری تولید است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین برزگر صبح سه شنبه در مراسم معارفه رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت کشاورزی در تأمین امنیت غذایی کشور اظهار داشت: امروز بخش کشاورزی با محدودیت‌های جدی منابع آب، خاک و انرژی روبه‌رو است و نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و سرمایه‌گذاری پایدار برای توسعه زیرساخت‌ها و افزایش بهره‌وری تولید است.

وی افزود: در سه سال گذشته، رشد قابل توجهی در حوزه‌های مختلف کشاورزی استان صورت گرفته است. میزان تولیدات کشاورزی از ۱,۶۵۰ میلیارد تومان به بیش از ۲ میلیون تومان افزایش یافته و **جذب اعتبار عمرانی از ۵۰۰ میلیارد تومان به ۲,۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است، که نشان‌دهنده حمایت گسترده از بخش کشاورزی است.

برزگر خاطرنشان کرد: صادرات محصولات کشاورزی، به‌ویژه ماهی، رشد ۳۰۰ درصدی داشته و استان توانسته زنجیره‌های تولید و بسته‌بندی را توسعه دهد، همچنین ۹۰ درصد از اراضی استان در کمیسیون رفع تداخلات تعیین تکلیف شده است، که گامی مؤثر در ساماندهی زمین‌های کشاورزی محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: مشکلات نظام اقتصادی و مالیاتی، از جمله قاچاق کالا و پولشویی، موانع جدی در مسیر توسعه بخش کشاورزی ایجاد کرده است، برای دستیابی به تولید پایدار و رشد اقتصادی، اصلاح این نظام‌ها ضروری است.

رئیس سابق جهاد کشاورزی استان اظهار داشت: در حوزه خرید گندم، افزایش ۳۵۰ درصدی در سه سال اخیر رخ داده و زیرساخت‌های بازار و دام نیز توسعه یافته است. استان در تعیین قیمت دام سبک در حوزه گلخانه‌ها و … نقش مهمی ایفا می‌کند.

وی در پایان تأکید کرد: توسعه زنجیره‌های تولید گوشت قرمز، اصلاح فرآیندهای ژنتیکی، ایجاد مجتمع‌های دارویی و فارم‌های بزرگ، نیازمند همکاری و تلاش جمعی است. امیدواریم با سرمایه‌گذاری پایدار و حمایت دستگاه‌های اجرایی، مسیر رشد و پیشرفت کشاورزی کشور هموار شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ