بومی‌سازی ۲۱۹ قطعه صنعت ریلی با تکیه بر تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان‌

اقتصاد ایران: شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از بومی‌سازی بیش از ۲۱۹ قطعه و همکاری گسترده با شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز دانشگاهی در راستای خودکفایی در این صنعت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، حجت‌اله قائد رحمتی، معاون مهندسی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، بومی‌سازی حمل‌ونقل ریلی را گامی راهبردی به سوی خودکفایی و توسعه پایدار توصیف کرد و گفت: صنعت حمل‌ونقل ریلی، به‌ویژه مترو، به‌ عنوان یکی از شریان‌های حیاتی پایتخت، بیش از هر زمان دیگری نیازمند بومی‌سازی قطعات و تجهیزات است.

وی با اشاره به اینکه امکان ساخت ۱۹۸ قطعه دیگر نیز در داخل کشور وجود دارد، افزود: شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، با تکیه بر توان متخصصان داخلی و همکاری نزدیک با شرکت‌های دانش‌بنیان، تاکنون گام‌های مؤثری در مسیر بومی‌سازی قطعات برداشته است.

قائد رحمتی با تاکید بر نقش کلیدی شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در توسعه صنعت مترو، اظهار داشت: فشارهای خارجی و محدودیت‌های بین‌المللی، به‌ جای آنکه مانعی برای رشد صنعت حمل‌ونقل ریلی باشند، چالش‌ها را به فرصت تبدیل کرده و متروی تهران، به‌ عنوان بزرگ‌ترین شبکه حمل‌ونقل ریلی درون شهری کشور، با استمرار در مسیر بومی‌سازی و اتکا به ظرفیت‌های داخلی، استقلال صنعتی را برای کشور به همراه خواهد داشت.

معاون مهندسی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، بومی‌سازی قطعات و تجهیزات را ضرورتی ملی دانست و افزود: این اقدام علاوه بر کاهش وابستگی به واردات، گامی بزرگ در جهت توسعه فناوری، افزایش توان مهندسی داخلی، رونق بازار و ایجاد اشتغال است.

وی با اشاره به بومی‌سازی حدود ۵۰ ردیف از قطعات قطارهای DC و AC و ناوگان خط ۵ در دو سال گذشته، وجود نیروی انسانی متخصص و خلاق در کشور، همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، حمایت‌های مدیریتی و برگزاری جلسات فنی را از عوامل اصلی موفقیت مترو در این زمینه برشمرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ