عارف: مسیر دولت برای حل مشکلات معیشتی دشوار است

اقتصاد ایران: تبریز- معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به مشکلات معیشتی مردم گفت: دولت برای حل ریشه‌ای مشکلات اقتصادی، راهی دشوار اما پایدار را آغاز کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عارف عصر دوشنبه در نشست با فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی در تبریز، تفویض اختیار به استان‌های مرزی برای واردات و همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه را راهبردی و ضروری توصیف کرد و گفت: به استاندار آذربایجان شرقی تأکید کردم که قصد داریم در چارچوب منافع و امنیت ملی، اختیار کامل برای تعامل مرزی به استان‌های مرزی بدهیم.

وی با اشاره به موانع بوروکراسی در کشور افزود: بزرگ‌ترین مانع پیش‌روی توسعه، بروکراسی اداری است که در بسیاری از موارد مانع تصمیم‌گیری‌های مؤثر می‌شود. دولت فعلی بدون آمادگی کامل شکل گرفت و شرایط زمان شروع فعالیت هم پیچیده بود.

عارف با بیان اینکه هنوز دولت نتوانسته انتظارات معیشتی مردم را برآورده کند، تصریح کرد: علی‌رغم کنترل‌ها، اقدامات غیرمقطعی و حتی استفاده از مجوزهای خاص سران قوا، نتوانسته‌ایم به‌طور کامل پاسخگوی مشکلات معیشتی باشیم، اما مسیر درستی را آغاز کرده‌ایم.

وی تفاوت اقدامات دولت را با رنگ و روغن زدن ساختمان مقایسه کرد و افزود: ما به دنبال حل بنیادین مشکلات هستیم و نه اقدامات مقطعی و نمایشی؛ به همین دلیل نتایج زمان‌بر خواهد بود.

معاون اول رئیس‌جمهور، اقتصاد و فرهنگ را از دغدغه‌های اصلی مردم تبریز دانست و خاطرنشان کرد: پیشنهادات فعالان اقتصادی در حوزه علم و فناوری، به‌ویژه فناوری پیشرفته، در دولت بررسی خواهد شد. علم و فناوری باید برای مردم دستاورد ملموس داشته باشد.

وی با انتقاد از برخی رویکردهای مدیریتی افزود: برخی مسئولان دولتی، اجرای پروژه‌ها را صرفاً با محاسبه تسهیلات آغاز می‌کنند، در حالی که چنین نگاهی بدون عشق، علاقه و راهبرد ملی منجر به ورشکستگی خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ