جزئیات تامین مسکن نخبگان در استان تهران؛ مسکن در برخی استان‌ها اعطا شد

اقتصاد ایران: قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: تامین مسکن نخبگان در استان تهران با پیچیدگی هایی رو به رو است اما مدل‌های ترکیبی متناسب با شرایط این استان در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در نشست خبری که امروز در محل بنیاد برگزار شد،از آغاز فرآیند تخصیص زمین و مسکن برای نخبگان در برخی استان‌ها خبر داد و گفت: در قالب یک کارگروه ویژه، اقدامات گسترده‌ای برای حمایت از تأمین مسکن نخبگان آغاز کرده‌ایم و جلسات منظم هفتگی با وزارت راه و شهرسازی، شهرداری‌ها و سایر نهادهای مسئول در حال برگزاری است.

وی با اشاره به همکاری موثر مسئولان استانی افزود: در استان‌های اصفهان، یزد و قم با تعامل مثبت استانداران، گام‌های عملی برداشته شده و حتی در برخی موارد زمین برای مسکن نخبگان اختصاص یافته است. امیدواریم با همراهی دیگر استان‌ها نیز این روند گسترش یابد.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در تشریح چالش‌های موجود در استان تهران برای تامین مسکن نخبگان گفت: تهران به‌واسطه هزینه‌های بالای زمین و ساخت و همچنین حجم بالای متقاضیان، با پیچیدگی‌های بیشتری روبه‌رو است. به همین دلیل، مدل‌های ترکیبی متناسب با شرایط این استان در دستور کار قرار گرفته است.

وی در توضیح مدل‌های ترکیبی خاطرنشان کرد: به طور مثال در استان یزد ۶۰ هزار هکتار زمین برای مسکن نخبگان در نظر گرفته شده است. در این مدل، تمرکز بر واگذاری زمین بوده و ساخت بر عهده خود نخبگان است؛در این مدل به طور مثال به هر فرد ۳۵۰ مترمربع زمین تعلق می‌گیرد. اما در تهران، تأمین زمین به‌دلیل محدودیت‌ها دشوار است، لذا از ظرفیت‌هایی مانند واحدهای آماده تحویل بنیاد نوسازی مسکن نیز استفاده می‌کنیم و این واحدها به‌عنوان بخشی از بسته حمایتی با شرایط ویژه در اختیار نخبگان قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه در برخی مناطق مانند بومهن نیز موضوع واگذاری زمین در حال پیگیری است، گفت: همچنین با مشارکت دانشگاه‌ها و تسهیل‌گری بنیاد ملی نخبگان و وزارت راه، مدل‌هایی برای تأمین مسکن سازمانی یا واگذاری مالکیت به نخبگان دانشگاه‌ها طراحی شده است.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: مطابق ماده ۸ آیین‌نامه حمایت از مسکن نخبگان، پیگیری‌های جدی از بانک مسکن و وزارت راه در حال انجام است تا این حمایت‌ها به شکل عملیاتی و پایدار اجرایی شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ