افزایش اعتبارات فنی اعتباری چهارمحال و بختیاری به ۳۷۰ میلیارد تومان
اقتصاد ایران: شهرکرد-رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: اعتبار فنی اعتباری استان در سال گذشته ۴۶ میلیارد تومان بود و در امسال به ۳۷۰ میلیارد تومان رسید و به پروژههای استان تزریق شد.
به گزارش خبرنگار مهر، یحیی رمضانی ظهر شنبه در شورای برنامهریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: این شورا بالاترین نهاد نظارتی در استان است.
وی تصریح کرد: بررسی و تصویب اهداف توسعهای استان، بررسی برش استانی برنامه هفتم توسعه، بررسی برنامههای اجرایی، تحقق شعار سال، بررسی و نظارت بر توسعه اجتماعی، شاخصهای توسعهای، آمایش سرزمینی و… ازجمله اقدامات سال ۱۴۰۴ است، که بهترین فضا را برای راهگشایی در امور استان ایجاد کرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری افزود: بهترین فضا از لحاظ امنیتی، نظارتی و… برای اقدام و کار در حال حاضر است که باید آن را قدر بدانیم.
رمضانی گفت: خوراک شورای برنامهریزی خروجی کارگروهها است، که هرچقدر فعالتر باشد، شورا نیز فعال خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه شاخص توسعه ملی و اشتغال در استان پایین است ادامه داد: باید این نرخ به متوسط کشوری برسد و این با فعال شدن کارگروهها محقق میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری اذعان داشت: اعتبار فنی اعتباری استان در سال گذشته ۴۶ میلیارد تومان بود و در سال ۱۴۰۴ به ۳۷۰ میلیارد تومان رسید و به پروژههای استان تزریق شد.
رمضانی با بیان اینکه در حال حاضر بهترین ایدهها و تحقیقات در دانشگاههای استان وجود دارد که باید وارد بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی، تولیدی، فرهنگی و… شود، اذعان داشت: استان باید در کسب درآمد نقشآفرین باشد.
وی با تاکید بر اینکه درآمدهای بدون نفت مانند مالیات برای ما اهمیت دارد بیان داشت: باید استان نسبت به سال گذشته، ۲۰ درصد افزایش درآمد داشته باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری افزود: ظرفیتهای قانونی برنامه هفتم توسعه و بودجه ۱۴۰۴ استخراج شده و دستگاه به دستگاه تقسیمبندی شده است و مدیران دستگاهها باید بر اساس این سرفصلها از مجموعهها، نهادها و وزارتخانههای خود در خصوص موارد مربوط به استان مطالبهگری داشته باشند.
رمضانی یادآور شد: در سال گذشته ۳ هزار و ۸۰۷ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی بهصورت پروژهای به استان تزریق شد که از این مقدار ۲ هزار و ۷۶۶ میلیارد تومان معادل ۷۳ درصد تخصیص یافته است.
وی اعتبارات سرمایهای استان را ۵۳۲ میلیارد تومان عنوان و خاطرنشان کرد: ۹۱ درصد از این اعتبارات تخصیص یافته است، همچنین ۱۰۰ درصد اعتبارات فنی و اعتباری تخصیص و جذب شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: اعتبارات نفت و گاز ۴۳ میلیارد تومان است که ۶۵ درصد آن تخصیص یافته و اعتبارات اموال دولتی نیز ۱۰۰ درصد تخصیص داشته است.
رمضانی اذعان داشت: اعتبارات توازن ۵۲۲ میلیارد تومان بوده که ۲۰ درصد آن تخصیص یافته، اعتبارات در اختیار نمایندگان ۱۲۰ میلیارد تومان میباشد که ۷۳ درصد آن تخصیص شده است.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات محرومیتزدایی ۳۶۴ میلیارد تومان بوده که ۶۱ درصد آن تخصیص یافته ادامه داد: اعتبارات قانون متوازن ملی نیز ۵۲۲ میلیارد تومان بوده که ۶۱ درصد تخصیص داشت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری اعتبارات هزینهای را یک هزار و ۱۴۳ میلیارد تومان دانست و عنوان داشت: از این میزان ۹۹ درصد تخصیص یافت، نکته قابل توجه در خصوص این اعتبارات پیگیری دستگاهها برای جذب است.
رمضانی یادآور شد: برخی از مدیران برای دریافت اعتبارات هزینهای و ملی به سمت دستگاههای ملی نرفتند و فشار را به برنامه و بودجه و استانداری وارد کردند.
وی مطرح کرد: سال گذشته به جهت جذب اعتبارات در سطح ملی کاری برای استان صورت نگرفت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری اذعان داشت: در سال گذشته ۹۸۰ میلیارد تومان از محل مسئولیت اجتماعی شرکت نفت برای ۲۶۵ پروژه فرهنگی، ورزشی و آموزشی اختصاص داده شد و از کل این اعتبار، ۳۳۰ میلیارد تومان مستندات توسط دستگاههای اجرایی به شرکت نفت ارسال شد و ۹۵ میلیارد تومان نیز بهصورت نقد به ایستگاههای اجرایی واریز و مابقی باید توسط دستگاه اجرایی پیگیری شود.
رمضانی عنوان داشت: متأسفانه دستگاههایی از جمله علوم پزشکی، ورزش و جوانان، بهزیستی، اداره کل نوسازی مدارس و… در استان موفق به جذب اعتبارات خود نشدند.