درخواست مجدد چین از هند و پاکستان برای خویشتنداری

اقتصاد ایران: وزارت امور خارجه چین روز شنبه با انتشار بیانیه‌ای، نسبت به تشدید تنش‌ها میان هند و پاکستان ابراز نگرانی عمیق کرد و از دو طرف خواست خویشتنداری خود را حفظ کرده و به مسیر حل‌وفصل سیاسی بازگردند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، بر اساس بیانیه منتشرشده در وب‌سایت رسمی وزارت خارجه چین، سخنگوی این وزارتخانه اعلام کرد که چین تحولات اخیر را به‌دقت دنبال می‌کند و نسبت به گسترش تنش‌ها احساس نگرانی عمیق دارد.

وی تأکید کرد که پکن از دهلی‌نو و اسلام‌آباد می‌خواهد که صلح و ثبات را در اولویت قرار دهند، از اقدامات تحریک‌آمیز خودداری کنند و از هرگونه عملی که منجر به وخامت بیشتر اوضاع شود پرهیز کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: این رویکرد با منافع اساسی دو کشور مطابقت دارد، برای صلح و ثبات منطقه‌ای مفید است و همچنین بازتاب‌دهنده خواست جامعه بین‌المللی است.

این سخنگو همچنین خاطرنشان کرد: چین آمادگی دارد تا همچنان نقش سازنده خود را برای کمک به کاهش تنش و حمایت از صلح و گفتگو ایفا کند.

 

تنش‌ها میان هند و پاکستان در این هفته به‌شدت افزایش یافته است. دو طرف یکدیگر را به استفاده از پهپادها و حملات توپخانه‌ای برای نقض حریم هوایی متهم کرده‌اند. درگیری‌ها تاکنون ده‌ها کشته بر جای گذاشته است.

به گفته ارتش پاکستان، صبح روز شنبه، هند با شلیک موشک‌های هوا به زمین به سه پایگاه هوایی پاکستان حمله کرده است. در پاسخ، نیروهای پاکستانی نیز به چندین پایگاه نظامی هند حمله کردند.

بر اساس بیانیه ارتش پاکستان، پایگاه‌های «نورخان» در راولپندی، «مرید» در حوالی شهر شکوال و «شورکوت» در مرکز ایالت پنجاب از جمله اهداف این حملات بوده‌اند. ارتش پاکستان همچنین در پاسخ، بامداد امروز (شنبه) عملیات نظامی گسترده‌ای را با نام «البنیان المرصوص» علیه اهداف نظامی هند آغاز کرد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ