استان مرکزی؛ گنجینه مفاخر و میراث فرهنگی ایران

اقتصاد ایران: اراک- قائم‌مقام وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: استان مرکزی، گنجینه مفاخر و میراث فرهنگی ایران است که باید بیش از پیش مورد توجه ویژه باشد.

به‌گزارش خبرگزاری مهر، علی دارابی در جریان دیدار با محمد میرشکرایی، نویسنده، پژوهشگر برجسته و از پیشکسوتان میراث‌فرهنگی کشور اظهار کرد: استان مرکزی بیش از یک‌چهارم مفاخر علمی، فرهنگی و ادبی کشور را در خود جای داده و نیازمند توجه ویژه در سیاست‌گذاری‌های میراثی است.

وی افزود: این استان نه‌تنها زادگاه شماری از برجسته‌ترین اندیشمندان و مفاخر ملی است، بلکه به‌واسطه تنوع اقلیمی، موقعیت جغرافیایی و عمق فرهنگی‌اش، در زمره گنجینه‌های میراث‌ملی قرار دارد که باید با رویکردی نوین و جامع، مورد توجه قرار گیرد.

قائم‌مقام و معاون میراث‌فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بیان کرد: اکنون بیش از هر زمان دیگر نیازمند بهره‌گیری از خرد و تجارب پیشکسوتانی همچون محمد میرشکرایی هستیم چرا افرادی که نه‌تنها خود بخشی از تاریخ زنده میراث‌فرهنگی ما هستند، بلکه با سال‌ها تحقیق و کنکاش در لایه‌های پنهان فرهنگ ایرانی، مسیرهای تازه‌ای برای شناخت، حفاظت و ترویج میراث ناملموس گشوده‌اند.

دارابی ادامه داد: پیشکسوتان این حوزه، چراغ راه نسل‌های بعدی هستند و نهادهای مسئول در عرصه فرهنگ و میراث‌فرهنگی وظیفه دارند با ایجاد بسترهای مناسب، از دانش و تجربیات ارزشمند آنان در سطوح سیاست‌گذاری، پژوهشی و اجرایی بهره‌مند شوند.

قائم‌مقام و معاون میراث‌فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تصریح کرد: احیای هویت ایرانی اسلامی، بدون شناخت ریشه‌های فرهنگی و میراث‌ملموس و ناملموس هر منطقه، ممکن نخواهد بود و استان مرکزی با پشتوانه غنی انسانی و فرهنگی خود، می‌تواند الگوی موفقی در تحقق این هدف ملی باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ