دومین جشنواره «آسمون» در ایستگاه پایانی؛ این رویداد صدای نوجوانان است
اقتصاد ایران: اختتامیه دومین جشنواره ملی تولیدات فضای مجازی نوجوان «آسمون» با معرفی برگزیدگان در سالن شهید شاهرخ ضرغام برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، اختتامیه دومین جشنواره ملی تولیدات فضای مجازی نوجوان «آسمون» با حضور هنرمندان و مدیرانی چون محمدرضا شریفینیا، ایرج طهماسب، بهرام عظیمی، رسول صدرعاملی، امین زندگانی، آزیتا حاجیان، مهراوه شریفینیا، گلاره عباسی، سیدمحمد امین آقامیری و ... عصر امروز ۱۸ اردیبهشت در سالن شاهرخ ضرغام برگزار شد.
مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.
اجرای این برنامه را مژده لواسانی عهدهدار بود.
در ابتدا گروه سرود «نجم الثاقب» روی صحنه حاضر شدند و سرودی را به مناسب ولادت امام رضا (ع) خواندند.
سپس کلیپی از فرایند شکلگیری جشنواره، پخش شد.
«آسمون» جای درخشیدن نوجوانان است
در ادامه سید حمید امامی، دبیر دومین جشنواره تولیدات فضای مجازی «آسمون»، روی صحنه حاضر شد و گفت: اول میلاد نورانی امام رضا (ع) را تبریک میگویم. فکر میکنم سال دیگر باید جای بزرگتری را برای اختتامیه بگیریم. اول اینکه لازم است ۳ تشکر کنم. اولین تشکر از خود نوجوانان که جشنواره را اداره میکنند. دومین تشکر از هیئت داوران که امسال خیلی به ما لطف داشتند، اللخصوص از آقای شریفینیا که روز اولی که به دبیرخانه آمدند، خودشان استقبال کردند و با اشتیاق حاضر شدند. تشکر آخر هم از مرکز ملی فضای مجازی است، که امسال بسیار حمایت محور، کنار ما بودند. ادعای من این است که این جشنواره صدای نوجوانان است. «آسمون» جای درخشیدن نوجوانان است.
دوبله همزمان به صورت زنده روی صحنه، بخش بعدی این برنامه بود.
سپس آریا اکبری، خواننده نوجوان به خواندن قطعه موسیقایی پرداخت.
در ادامه با دعوت مجری سید محمدامین آقامیری رئیس مرکز ملی فضای مجازی روی سن آمد..
فضای مجازی پلی برای انتقال نگاه
آقامیری، ضمن خوشامدگویی به حضار، عنوان کرد: امیدوارم که هر سال برنامه پرشورتر و جذابتری داشته باشیم. ما یک ایران عزیز داریم و میراثی فرهنگی و ارزشمند. ما در این جشنواره قصد داریم این امید را بدهیم، که این نوید وجود دارد که بتوانیم با کمک شما نوجوانان آینده روشنی را ترسیم کنیم. برای سربلندی ایران باید همه تلاش کنیم و امروز چیزی که میتواند این نگاه ما را منتقل کند، همین فضای مجازی است. بیایید جشنواره «آسمون» را آغاز مسیری در اینباب بدانیم و این حس خوب را به هم منتقل کنیم.
بخش بعدی برنامه مولودی خوانی به مناسب ولادت امام رضا (ع) بود.
در ادامه گروه سرود «نجم الثاقب» مجدداً روی صحنه حاضر شدند و سرودی دیگر را برای حضار خواندند.
در ادامه الهام ساوالانپور مدیر کل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به نمایندگی از زهرا بهروز آذر، معاون اول رئیس جمهور پشت تریبون قرار گرفت.
فراهم کردن فضای مطلوب برای نوجوانان
ساوالانپور اظهار کرد: به تمامی نوجوانان حاضر، تبریک عرض میکنم که توانستید، از فضای مجازی به بهترین نحو استفاده کنید. در جایگاه حاکمیتی قطعا از نوجوانان حمایت میکنیم و میکوشیم که فضایی درخور شما نوجوانان با استعداد و باهوش فراهم کنیم، تا بتوانیم رسالت خودمان را در این خصوص ادا کنیم.
سپس ایلیا دهقان، یک قطعه موسیقایی برای حضار به شیوه رپ، اجرا کرد، سپس دهقان به استند آپ کمدی پراخت.
در ادامه کلیپی از آثار ارسال شده به جشنواره و در امتداد آن کلیپ دیگر در باب معرفی هیئت داوران پخش شد.
داوری مبتنی بر دلسوزی
بهرام عظیمی به نمایندگی از هیئت داوران، عنوان کرد: از کارهای شما لذت بردیم، تمامی اعضای هیئت داوران بسیار زحمت کشیدند. ما ۱۰۰ اثر را بررسی کردیم و متوجه هوش و استعداد شما نوجوانان شدیم. داوری این جشنواره برای ما خیلی سخت بود زیرا تعداد آثار زیاد بود. ما که کارهای شما را دیدیم، دلسوزانه و خالصانه داوری کردیم.
عظیمی در ادامه بیانیه محمدرضا شریفینیا، رئیس هیئت داوران را قرائت کرد.
بخش پایانی برنامه اعلام برگزیدگان جشنواره بود.
اعلام برگزیدگان؛ (به ترتیب انتخاب داوران از نفر اول تا هشتم)
محیا سادات موسوی برای «جادوی رنگها»
کسرا شایسته لنگرودی برای «دستانی که زندگی میسازند»
پانیذ خاکزاد برای «مثل آب خوردن»
پرنیان اسلامی برای «پرواز»
فاطمه آشکار برای «خاموشیها پایان نیستند»
آمیتیس محرابیان «دلیلی برای زنده ماندن»
پارسا هلالی برای «گرگ ایران»
عرشیا فتحعلی برای «خان هشتم»