برنامه‌ریزی راهبردی در آموزش و پرورش؛ گامی موثر برای تربیت نسل انقلابی

اقتصاد ایران: اراک- فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: برنامه‌ریزی راهبردی در آموزش و پرورش به طور حتم گامی موثر برای تربیت نسل انقلابی جامعه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار مرتضی عمومهدی در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به نقش کلیدی آموزش و پرورش در تربیت نسل آینده، گفت: آموزش و پرورش به عنوان یکی از نهادهای اصلی جامعه، رسالتی سنگین در راستای تربیت نسلی مؤمن، انقلابی و پیشرو دارد که در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و اجتماعی به آبادانی کشور کمک کند.

وی با تأکید بر ضرورت نهادینه‌سازی ارزش‌های اسلامی و انقلابی در آموزش و پرورش، افزود: تربیت دانش‌آموزانی که با ایمان و بصیرت وارد جامعه شوند، نیازمند همکاری و همفکری تمامی نهادها و دستگاه‌ها است و ما باید به عنوان یک جامعه، در راستای ایجاد بسترهای مناسب برای رشد و شکوفایی این نسل تلاش کنیم.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی همچنین به اهمیت جایگاه معلم در فرآیند تربیت اشاره کرد و گفت: معلمان به عنوان مروجان علم و اخلاق در جامعه، باید از جایگاه ویژه‌ای برخوردار باشند و یک معلم با بصیرت و آگاه می‌تواند تأثیر عمیقی بر تربیت دانش‌آموزان بگذارد و آنان را به سمت ارزش‌های اسلامی و انسانی سوق دهد.

سردار عمومهدی به ضرورت داشتن یک نگاه راهبردی به مقوله آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: باید برنامه‌ریزی‌های کلان و استراتژیک در راستای تقویت روحیه انقلابی و اسلامی در مدارس انجام شود چرا که این نگاه راهبردی می‌تواند به تربیت نسل آینده کمک شایانی کند.

وی به اهمیت ایجاد فضاهای فرهنگی و تربیتی در مدارس پرداخت و افزود: “نهادینه‌سازی فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مدارس می‌تواند به رشد هویتی و اجتماعی دانش‌آموزان کمک کند و آنان را به سمت کمال و پیشرفت هدایت کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ