وزیر علوم: سیاست کمیت گرایی در دانشگاه‌ها کنار گذاشته شود

اقتصاد ایران: شیراز-وزیر علوم،تحقیقات و فناوری با بیان اینکه سیاست کمیت گرایی در دانشگاه‌ها کنار گذاشته شود،گفت: این اقدام می‌تواند منجر به ارتقا رتبه علمی کشور، بهبود معیشت استادان و توسعه علمی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین سیمایی صراف صبح پنج شنبه در اجلاسیه معاونان اداری و مالی دانشگاه‌ها در دانشگاه شیراز با اشاره به فعالیت پارک‌های علم و فناوری در کشور گفت: پارک‌های علمی و فناوری، با تجاری‌سازی محصولات و انتقال فناوری به بازار نقش اساسی دارد.

وی ادامه داد: نباید علم‌فروشی و خیانت به کشور صورت گیرد، زیرا این موضوع منجر به عدم تحقق اهداف توسعه‌ای می‌شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناری در ادامه بر کنار گذاشتن سیاست کمیت گرایی در دانشگاه‌ها تاکید و به سه اقدام مهم در این زمینه اشاره کرد و گفت: آمایش آموزش عالی، مولدسازی دارایی‌های دانشگاه‌ها و پذیرش دانشجو بر اساس نیازهای واقعی کشور، به‌گونه‌ای که بهترین‌ها در رشته‌های مورد نیاز کشور رایگان و با حمایت مالی کامل پذیرش شوند. این اقدامات می‌تواند منجر به ارتقا رتبه علمی کشور، بهبود معیشت استادان و توسعه علمی شود.

سیمایی صراف با تاکید بر اجرای سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، خواستار راهکارهای عملی و عملیاتی این سیاست‌ها شد و ادامه داد: تاکنون اجرای این سیاست‌ها با مشکلات و موانع متعددی مواجه شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناری در بخش پایانی صحبت‌های خود به موضوع ناترازی انرژی اشاره کرد و تصریح کرد: پیشنهاد شده است که اصلاحاتی در تقسیم و جابجایی منابع انرژی صورت گیرد و به استانداران حدود ۱۵ درصد از اختیارات جابجایی انرژی داده شود تا بتوانند بهتر مدیریت کنند زیرا تاکنون دستورالعمل‌های مربوط به قطع و وصل برق به صورت ملی بوده و برخی دستگاه‌ها در رعایت آن‌ها کوتاهی کرده‌اند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ