ناترازی انرژی از دلایل کندی اینترنت در غرب مازندران است

اقتصاد ایران: چالوس - معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزایش ناترازی انرژی و کمبود باتری دکل های مخابراتی را از جمله دلایل کندی اینترنت در غرب مازندران بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد احمدی چهارشنبه شب در جلسه بررسی آخرین وضعیت حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات غرب استان درباره چالش‌های توسعه دکل‌های مخابراتی و شبکه فیبر نوری در غرب مازندران گفت: محدودیت زمین و کُندی در روند صدور مجوزها، موانع اصلی این توسعه هستند که نیازمند تسهیل‌گری فوری است.

وی اظهار داشت: چالش تأمین انرژی، محدودیت زمین و کندی صدور مجوز توسعه دکل‌ها از مهم‌ترین دلایل بحران ارتباطی در این منطقه است.

وی افزود: تقویت زیرساخت‌های ارتباطی این منطقه ضروری است؛ زیرا با توجه به گردشگر پذیری غرب مازندران و افزایش تقاضا برای خدمات ارتباطی، مشکلات متعددی از جمله ناپایداری ناشی از ناترازی انرژی و کمبود باتری دکل‌های مخابراتی وجود دارد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به اینکه بخشی از این مشکلات با حمایت شرکت‌های ارتباطی، همکاری وزارت ارتباطات و همراهی دستگاه‌های محلی قابل حل است، تصریح کرد: مقرر شد در جلساتی که با استانداری برگزار می‌شود، تصمیمات اجرایی لازم برای حل این مسائل اتخاذ شود.

وی درباره چالش‌های توسعه دکل‌های مخابراتی و شبکه فیبر نوری در غرب مازندران گفت: محدودیت زمین و کُندی در روند صدور مجوزها، موانع اصلی این توسعه هستند که نیازمند تسهیل‌گری فوری است.

احمدی بیان داشت: که با همکاری استانداری و دستگاه‌های محلی و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تابستان امسال پایداری ارتباطات در منطقه محقق خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ