حمل‌ و نقل هوایی فرصت طلایی توسعه آبادان است

اقتصاد ایران: آبادان- فرماندار ویژه آبادان گفت: حمل‌ و نقل هوایی از طریق فرودگاه بین‌المللی آبادان فرصت طلایی توسعه این شهر است.

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو پیرهادی پیش از ظهر امروز سه شنبه در حاشیه نشست هماهنگی افزایش پروازهای مسافری و باری که در سالن جلسات فرودگاه بین‌المللی آبادان برگزار شد، اظهار کرد: یک شرکت هواپیمایی خصوصی به پروازهای این فرودگاه خبر داد.

وی گفت: کشورهایی که به حمل‌ونقل مناسب دسترسی داشته باشند، می‌توانند به توسعه و رونق اقتصادی امیدوار باشند.

فرماندار ویژه آبادان ادامه داد: باید قابلیت‌های زمینی، هوایی و دریایی خود را تقویت کنیم. آبادان در چهارراهی حیاتی و بین‌المللی قرار دارد که این مزیت می‌تواند قدرت حمل‌ونقل کشور را افزایش دهد.

پیرهادی با اشاره به سابقه تاریخی پروازهای بین‌المللی افزود: در دهه‌های گذشته، از فرودگاه بین‌المللی آبادان پروازهای مستقیمی به اروپا و حتی قاره آمریکا برقرار بود. امروز از آن دوران یاد می‌کنیم، اما با نگاهی امیدوارانه به آینده حرکت می‌کنیم. ما یکی از کلیدی‌ترین نقاط کشور در حوزه حمل‌ونقل هوایی هستیم.

پیرهادی با بیان اینکه ایران کشوری غنی است، عنوان کرد: در زمینه تولید و گردشگری یکی از کشورهای پیشتاز هستیم و این ظرفیت باید در بخش حمل و نقل هوایی توسعه یابد و قطعاً حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در این حوزه سودآور خواهد بود. خوشبختانه مدیریت سازمان منطقه آزاد اروند نیز نگاهی علمی و راهبردی به این موضوع دارد و امیدوارم در آینده‌ای نزدیک شاهد گشایش‌های مهمی در این زمینه باشیم.

وی تاکبد کرد: فرودگاه، فرمانداری و سایر دستگاه‌های مسئول برای رفع موانع موجود پای کار هستند و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی نیز پیگیری مسئله قیمت سوخت هواپیما را برعهده گرفته است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ