انتخاب نمایندگان ایران در اتحادیه تجاری زنان بریکس

اقتصاد ایران: معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: برای انتخاب نمایندگان ایران در اتحادیه تجاری زنان بریکس به همه نهادهای اقتصادی، تجاری کشور فراخوان داده شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست «دیپلماسی اقتصادی و فرصت‌های مشارکت اقتصادی زنان» با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در محل کتابخانه ملی برگزار و روند انتخاب نمایندگان ایران در اتحادیه تجاری زنان بریکس و ساختارسازی برای فعالیت‌های آتی تشریح شد.

زهرا بهروزآذر در این نشست ادامه داد: انتخاب از میان زنان کارآفرین توانمند، امری دشوار و چالشی بود؛ چراکه هر یک از نامزدها دارای برجسته‌ترین ویژگی‌های رهبری، نوآوری و تعهد اجتماعی بودند. در نهایت، منتخبان نهایی با پذیرش از سوی بورد تخصصی و نهادهای همکار، معرفی شدند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، ضمن ابراز امیدواری از موفقیت این نمایندگان اظهار کرد: مهم‌ترین ویژگی این زنان، آمادگی برای ایفای نقش به عنوان نماینده ایران در یک بستر بین‌المللی پیچیده و پویای اقتصادی است.

بهروزآذر با تاکید بر اینکه این زنان باید بتوانند فرصت‌های تازه اقتصادی را نه فقط برای خود، بلکه برای تمام زنان ایران کشف و خلق کنند و این فرصت‌ها را با سخاوت، آگاهی و حس مسئولیت در اختیار دیگران بگذارند، تصریح کرد: اعضای دفتر ایران در اتحادیه تجاری زنان بریکس باید پیش از هر چیز، از توان درونی و روحیه‌ای قوی برخوردار باشند. در این مسیر احتمالاً با گسل‌ها و چالش‌های فراوانی روبه‌رو خواهد شد، اما باید حس مهر، مسئولیت‌پذیری و دیگر خواهی چنان در وجودشان پررنگ باشد که بتوانند فرصت‌ها را با سخاوت در اختیار دیگران بگذارد.

وی با بیان اینکه نمایندگان شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس مسئولیت سنگینی دارند و امیدوارم بسیار موفق باشند، خاطرنشان کرد: هر یک از این نمایندگان، مسئولیت هدایت یک کارگروه تخصصی را بر عهده دارد و در کنار دو عضو اصلی، ساختارهای کاری را سامان خواهد داد. به پشتوانه آئین‌نامه مشخص، کارگروه‌ها در تعامل با کمیته‌های فرعی و تخصصی فعالیت خواهند کرد و این ساختارها ظرفیت شبکه‌سازی مؤثر میان بخش‌های دولتی، خصوصی و بین‌المللی را ایجاد خواهد کرد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، با تقدیر از وزارت امور خارجه و مجید صمدزاده صابر، مدیرکل امور بریکس این وزارتخانه و معاونت علم و فناوری رئیس‌جمهور در روند تشکیل و انتخاب نماینده و اعضای دفتر ایران در اتحادیه تجاری زنان بریکس، اعلام کرد: مشاوران زنان دستگاه‌های مرتبط از جمله وزارتخانه‌های اقتصاد، صمت، میراث فرهنگی و گردشگری، صندوق‌ها و بانک‌ها در همه مسیر در کنار زنان ایران هستند.

لازم به ذکر است که در پنل اول این نشست، مهرداد کیایی هماهنگ‌کننده ملی ایران در سازمان همکاری شانگهای، احمد معصومی‌فر رئیس اداره اول آفریقا در وزارت امور خارجه، حسین کشیری عضو هیأت‌رئیسه و نایب‌رئیس مجمع جوانان سازمان همکاری اسلامی و فرشته مرادی مسئول هماهنگی ارشد مرکز منطقه‌ای علوم و انتقال فناوری آیورا سخنرانی کردند.

در این پنل، اجلاس‌های بین‌المللی نظیر شانگهای، اتحادیه اقیانوس هند (آیورا)، اجلاس ایران - آفریقا و ظرفیت‌های موجود مورد بررسی قرار گرفت. در بخشی از این پنل نیز زنان کارآفرین به بیان چالش‌ها و مسائل خود از جمله ضرورت ارتباط مؤثر با سازمان‌ها، ایجاد ساختار منسجم، حمایت از تجار و تسهیل فرآیندهای صادرات و واردات پرداختند.

در پنل دوم این نیز نشست، فرآیند انتخاب اعضای دفتر ایران در اتحادیه تجاری زنان بریکس توسط فخرالسادات فاطمی، مدیرکل امور بین‌الملل معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه، مجید صمدزاده صابر، مدیرکل امور بریکس وزارت امور خارجه، به تشریح ظرفیت‌های این سازمان بین‌المللی پرداخت.

گفتنی است هاله حامدی‌فر رئیس شرکت دارویی سیناژن، مریم تاج‌آبادی مدیرعامل شرکت تک ژن، نفیسه شاهی نوری مدیرعامل خانه خلاق ایلسا، اعظم کرمی مدیرعامل شرکت ویرا ژرف کویر و زهرا رهایی مدیرعامل ناوک شیمی پخش به عنوان اعضای دفتر ایران در اتحادیه تجاری زنان بریکس انتخاب و معرفی شدند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ