برگزاری نشست تخصصی ارزیابی و اعتبارسنجی محصولات ۵G-AIoT

اقتصاد ایران: نشست تخصصی ارزیابی و اعتبارسنجی محصولات و خدمات ۵G-AIoT برگزار شد.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم در  رویداد «نقش تنظیم‌گری 5G-AIoT در توسعه اقتصاد دیجیتال»، نشست تخصصی ارزیابی و اعتبارسنجی محصولات و خدمات در حوزه 5G-AIoT به میزبانی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

در این نشست که با ریاست  حسین صمیمی، رئیس پژوهشکده فناوری ارتباطات همراه بود، چالش‌ها و الزامات فنی مرتبط با ارزیابی و آزمون اینترنت اشیاء در کشور مورد بررسی قرار گرفت. با وجود تلاش‌های گسترده برای توسعه این فناوری، تاکنون توجه کافی به زیرساخت‌های ارزیابی و ایجاد آزمایشگاه مرجع در کشور نشده است.

در ابتدا، بابک گلدوزیان، مدیر صنایع میکرو موج، به دسته‌بندی محصولات و خدمات IoT پرداخت. سپس ناصر مرادی، کارشناس حوزه فناوری، درباره نرم‌افزارها و پلتفرم‌های هوشمندسازی سخن گفت. در ادامه،  امیرحسین رشیدیان از دیگر فعالان حوزه فناوری ارتباط هلدینگ اتصال صنعت میانه، موضوع اتصال‌پذیری و ارتباطات در شبکه‌های هوشمند را بررسی کرد.

بخش‌های بعدی نشست به جنبه‌های پیشرفته‌تر اختصاص داشت؛ تورج شبانیان، عضو هیأت علمی پژوهشگاه، درباره زیرساخت‌های Industry 4.0 و گذر از اینترنت اشیاء به نسل جدید شبکه‌ها سخنرانی کرد. امین قلمی اسکویی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه، مروری بر آزمون‌های انطباق، کارایی و عملکرد در حوزه IoT ارائه داد.

در ادامه،  رضا بحری، معاون پژوهشکده فناوری ارتباطات، برنامه توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی پژوهشگاه و توانمندی‌های موجود در این حوزه را تشریح کرد. 

این نشست تخصصی گامی مهم در مسیر تقویت زیرساخت‌های ارزیابی و ارتقای کیفیت محصولات و خدمات اینترنت اشیاء در کشور ارزیابی می‌شود.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ