طالبان: آمادگی افغانستان در برابر تنش‌های منطقه‌ای ضروری است

اقتصاد ایران: مقامات حکومت طالبان با اشاره به تنش‌های جاری میان هند و پاکستان طی نشستی در مرکز مطالعات استراتژیک وزارت خارجه هیئت حاکمه افغانستان، بر لزوم آمادگی افغانستان برای مقابله با تنش‌های منطقه‌ای تأکید کردند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، مرکز مطالعات استراتژیک وزارت خارجه حکومت طالبان، نشستی را با عنوان «تنش در روابط پاکستان و هند و تأثیرات آن بر منطقه» برگزار کرد. در این نشست، مقامات طالبان از جمله مفتی «نوراحمد نور» رئیس سیاسی وزارت خارجه و دیگر کارشناسان به بررسی پیامدهای تنش‌های اخیر بین دو کشور همسایه پرداختند.

مفتی نوراحمد نور در این نشست اظهار داشت: «ما در حال حاضر بر اساس سیاست متوازن خود با هر دو کشور تعامل داریم. گسترش تنش‌ها می‌تواند تأثیرات منفی مستقیم بر منطقه و به‌ویژه افغانستان داشته باشد.» 

وی همچنین بر این نکته تأکید کرد که افغانستان باید برای مواجهه با این چالش‌ها آماده باشد و تدابیری را اتخاذ کند که از آسیب‌های احتمالی جلوگیری کند.

در ادامه، «ولی الله شاهین» رئیس مرکز مطالعات استراتژیک وزارت خارجه حکومت طالبان نیز به تاریخچه روابط پرتنش پاکستان و هند اشاره کرد و بر این نکته تأکید کرد که این دو کشور هسته‌ای به جنگ نخواهند رفت و در نهایت به توافق خواهند رسید.

مقامات طالبان همچنین به تأثیرات منفی بسته شدن بندر واگه بر تجارت افغانستان اشاره کردند و اعلام کردند که این موضوع نیازمند توجه فوری و راه‌حل‌های عملی است.

آن‌ها بر اهمیت ثبات و امنیت منطقه‌ای برای افغانستان تأکید کردند و خواستار همکاری‌های بین‌المللی و منطقه‌ای برای حل و فصل مسالمت‌آمیز تنش‌های موجود شدند.

مقامات طالبان در این نشست با تأکید بر ضرورت آمادگی افغانستان، خواستار ایجاد یک استراتژی مشخص برای مقابله با چالش‌های امنیتی و سیاسی در منطقه شدند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ