عجم: بخش بزرگی از دیپلماسی پارلمانی متمرکز بر حوزه آفریقا است

اقتصاد ایران: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه بخش قابل‌توجهی از دیپلماسی پارلمانی بر حوزه آفریقا متمرکز است، گفت: نقش رایزنان فرهنگی و اقتصادی باید بازتعریف شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد عجم عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو در رابطه با اقدامات مجلس در راستای دیپلماسی اقتصادی و تحقق شعار سال و نیز مراودات اقتصادی مناسب با آفریقا، آسیا و اروپا، اظهار کرد: اهمیت تحقق شعار امسال مانند سنوات گذشته بسیار بالا و غیرقابل‌انکار است و همه قوا به‌ویژه دولت و مجلس شورای اسلامی نیز در تحقق آن نقش دارند.

وی با اشاره به نقش‌آفرینی مجلس شورای اسلامی در زمینه تسهیلگری و تمهید قوانین مورد نیاز برای تحقق شعار سال یعنی سرمایه‌گذاری برای تولید، افزود: بسترهای برنامه هفتم کشور آماده است و در حوزه‌های حمایتی نیز مجلس حمایت‌های لازم را انجام می‌دهد و میزان تحقق احکام برنامه هفتم را رصد می‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: مجلس و به طور خاص کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مرتباً از وزیر امور خارجه و معاونان ایشان و به‌ویژه معاونت اقتصادی دیپلماسی گزارش می‌گیرد و یکی از گام‌های مؤثر دیگر مجلس هم فعال‌کردن دیپلماسی پارلمانی است که مقام معظم رهبری نیز در ابتدای بازگشایی مجلس به این موضوع تأکید فرمودند.

عجم با بیان اینکه ما در حوزه اقتصادی و دیپلماسی اقتصادی به کارکرد قوی‌تری نسبت به ادوار و سال‌های گذشته نیاز داریم، تصریح کرد: بخش بزرگی از دیپلماسی اقتصادی به دست سربازان عرصه دیپلماسی اقتصادی در وزارت خارجه محقق می‌شود که البته این حوزه حساس تقریباً شش ماه است معاون مربوطه و مستقر ندارد و با سرپرستی اداره می‌شود که این جای نقد و انتقاد دارد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه بخش قابل‌توجهی از دیپلماسی پارلمانی بر حوزه آفریقا متمرکز است، گفت: ما با بخشی از کشورهای پیرامونی از گذشته مراودات تجاری و اقتصادی داشتیم که در دولت شهید رئیسی تقویت شد و خوشبختانه این رویکرد در دولت پزشکیان هم دنبال می‌شود؛ اما حوزه آفریقا، حوزه مغفولی است و لازم است که نقش رایزنان فرهنگی و اقتصادی بازتعریف و بازآفرینی شود و وزارت اقتصاد، وزارت فرهنگ و وزارت خارجه اجماعی صورت دهند و نمایندگان دولت در خارج از کشور این سیاست‌ها را اجرا کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ