سازمان ملل: عادی‌سازی روابط با طالبان نیازمند روند مشخص است

اقتصاد ایران: معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه پس از سفر ۶ روزه به افغانستان اظهار داشت برای عادی‌سازی روابط میان حکومت طالبان و جامعه جهانی، وجود یک روند و نقشه‌ راه روشن و عملی ضروری است.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «تام فلیچر» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه در جریان سفرش به افغانستان در گفتگو با طلوع‌نیوز تأکید کرد که بدون تعیین یک روند مشخص، عادی‌سازی روابط میان طالبان و جامعه جهانی ممکن نخواهد شد.

وی افزود: حل واقعی و صادقانه موانع موجود در این مسیر، پیش‌شرط هر نوع پیشرفت در تعاملات بین‌المللی با افغانستان است.

فلیچر گفت: «برای عادی‌سازی روابط با جامعه جهانی، یک نقشه‌ راه و روند مشخص لازم است. با این حال، باید با موانع موجود در این مسیر، صادقانه برخورد کنیم و برای آن‌ها راه‌حل پیدا نماییم، چرا که در هر دو سو مشکلاتی وجود دارد.»

این مقام سازمان ملل همچنین هشدار داد که ادامه قطع کمک‌های بین‌المللی، به‌ویژه از سوی آمریکا می‌تواند زندگی میلیون‌ها شهروند افغان را تهدید کند.

وی با اشاره به مسئله زنان در افغانستان نیز گفت که ارائه خدمات بشردوستانه بدون مشارکت زنان مؤثر نیست و حذف آن‌ها از فرآیند کمک‌رسانی، کارایی این خدمات را کاهش می‌دهد.

فلیچر تأکید کرد: «ما به عنوان نهاد بشردوستانه، به اصول بی‌طرفی و استقلال پایبند هستیم و به همین دلیل در هر نقطه‌ای، با هر طرفی گفتگو می‌کنیم تا کمک‌رسانی متوقف نشود.»

«استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل نیز پیش‌تر در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که فلیچر در جریان سفرش با نهادهای مختلف، از جمله گروه‌های تحت هدایت زنان و سازمان‌های مردم‌نهاد دیدار کرده است.

این سفر که از 27 آوریل آغاز شد، شامل بازدید از کابل، قندهار و قندوز بود و هدف آن ارزیابی میدانی وضعیت بشردوستانه افغانستان اعلام شده است.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ