«هنر» قوی‌ترین ابزار برای انتقال روایت قربانیان تروریسم است

اقتصاد ایران: رشت- مدیر نگارخانه «هنر مدرن زیباکنار» از برگزاری دومین دوره جشنواره «حقوق بشر در سایه» خبر داد و گفت: «هنر» قوی‌ترین ابزار برای انتقال روایت قربانیان تروریسم است.

به گزارش خبرنگار مهر، «حسین آقایی پور» عصر جمعه در مراسم اختتامیه نمایشگاه حقوق بشر در سایه به روایت زیباکنار ضمن خیر مقدم به خانواده‌های قربانیان ترور اظهار کرد: جشنواره حقوق بشر در سایه سعی کرد تا با ابزار هنر گوشه‌ای از درد و رنج قربانیان ترور را به تصویر بکشد.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه پیش از این در شهرهای تهران و رشت نیز برگزار شده بود، تصریح کرد: قصد داریم با همکاری انجمن «دفاع از قربانیان تروریسم» دومین دوره جشنواره حقوق بشر در سایه را به منظور جمع آوری آثار پیرامون نقض حقوق بشر زنان و کودکان قربانی جنگ و تروریسم برگزار کنیم.

در ادامه مراسم اختتامیه نمایشگاه «حقوق بشر در سایه» خانم خیرخواه، فرزند معلم شهید ترور با بیان روایتی از حادثه شهادت پدرش در آذرماه ۱۳۶۰ به دست تروریست‌های منافقین گفت: جا دارد در خصوص همه قربانیان ترور که از مظلومترین شهدا هستند بپرسیم که بای ذنب قتلت، به چه گناهی کشته شده‌اند.

همچنین خانم جلیزاوی، فرزند معلم شهید ترور نیز با بیان خاطره خود از شهادت پدرش در خمپاره زنی‌های منافقین در سال ۱۳۷۸ در اهواز بیان کرد: منافقین در حالی پدر من را به شهادت رساندند که تحت حمایت صدام بعثی در عراق بودند و اکنون نیز تحت حمایت کشورهای غربی و از جمله آلمان و فرانسه در کمپ خود در آلبانی به فعالیت‌های تروریستی ادامه می‌دهند.

گفتنی است؛ نمایشگاه حقوق بشر در سایه از ۲۳ فروردین تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ در نگارخانه «هنرمدرن زیباکنار» دایر بود و فراخوان دومین جشنواره حقوق بشر در سایه نیزدر اوایل خرداد ۱۴۰۴ منتشر می‌شود

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ