انعقاد قراردادهای تجاری مهم میان ایران و آفریقا

اقتصاد ایران: عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: حضور نمایندگان تجاری ده‌ها کشور از قاره آفریقا در ایران، سطح ارتباطات تجاری ایران را بالا برده که بخش عمده‌ای از آنها به انعقاد قراردادهای تجاری و بازرگانی منجر شده و بازارهای وسیع نوینی را نصیب کشور می‌کند.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم رحیم کریمی؛ عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا اظهارداشت: باید به خود ببالیم که ایران به دلیل برخورداری از مزیت‌های فراوان، قابلیت‌ها و ظرفیت‌های متنوع زیاد در بخش‌های اقتصادی، دنیا را مجذوب خود کرده است.

وی افزود: حضور چند صد نفر تاجر و بازرگان در اجلاس ایران و افریقا و همچنین هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران از کشورهای آفریقایی نمونه بارز مزایا و توانمندی‌های اقتصادی کشور است که تجار و سرمایه‌گذاران خارجی را حتی در شرایط تحریم راهی ایران برای ایجاد سرمایه‌گذاری و تعاملات تجاری و بازرگانی کرده است.

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: در دنیای ارتباطات، این اجلاس توانمندی‌های ایران را در معرض جهان قرار داده و از طرفی مهمانان خارجی از نزدیک با دستاوردهای ایران آشنا شدند. علاوه بر این مدیریت برگزاری اجلاس و همچنین ایران اکسپو 2025 نیز مهم است زیرا گردانندگان آن با دعوت از همه بخش‌ها، صاحبان صنایع و کشاورزی، کارشناسان، اساتید و نمایندگان مجلس بر توجه به توسعه صادرات و رونق اقتصادی کشور متمرکز و تاکید داشته‌اند.

کریمی اضافه کرد: حضور نمایندگان تجاری ده‌ها کشور از قاره آفریقا در ایران بی‌شک سطح ارتباطات تجاری ایران را بیش از پیش بالا می‌برد که بخش عمده‌ای از آنها به انعقاد قراردادهای تجاری و بازرگانی منجر شده و بازارهای وسیع نوینی را نصیب کشور خواهد کرد.

وی با بیان اینکه برگزاری چنین رویدادهایی با این ابهت نباید فقط مختص به تهران و در پایتخت متمرکز شود به حضور مقامات عالیرتبه، وزرا، مسئولان ملی، مدیران ارشد و فعالان اقتصادی و علمی دولتی و خصوصی کشورهای آفریقایی در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: همه استان‌های کشور دارای قابلیت‌ها و ظرفیت‌های فراوانی در تولیدات صادرات‌محور هستند که نباید از آنها نیز غافل ماند. اینکه اکنون تلاش می‌شود در مراکز استانی به ویژه استان‌های بزرگ اقدام به برگزاری چنین رویدادهایی شود، اقدامی درست و راهکاری کارشناسانه است.

وی به نقش ارزنده فعالان اتاق‌های بازرگانی اشاره و تصریح کرد: بخش خصوصی، توانمندی بسیار بالایی در ایجاد تعامل و تخصص در معرفی و فروش محصولات دارد آن‌گونه که با حضور گسترده خود در این اجلاس و همچنین برقراری ارتباطات حرفه‌ای در نشست‌های دوجانبه و چندجانبه با نمایندگان کشورهای آفریقایی در انعقاد قراردادها و فروش کالاها نقش‌آفرینی کردند.

بنابر اعلام ستاد خبری سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، عضو کمیسیون کشاورزی و محیط زیست مجلس ادامه داد: دولت باید بستر توسعه صادرات را با حمایت از بخش خصوصی فعال و توانمند بیش از پیش فراهم کند زیرا این بخش به دلیل تخصص، تجربه و مهارتی که دارد می‌تواند روابط و تعاملات خود را با تجار در دنیا گسترده‌تر کند.

رحیم کریمی افزود: برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو 2025 همزمان با اجلاس ایران و آفریقا فرصتی طلایی برای صادرات محصولات و کالاهای ایرانی است و بی‌تردید آثار مثبت این نمایشگاه تاثیر بسزایی بر رونق اقتصادی کشور دارد.

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نمایش دستاوردهای ایران در رویدادهای بین‌المللی و منطقه‌ای بیانگر توانمندی ایران در تولید کالا و محصولات صادرات‌محور است و خیل عظیم بازدیدگنندگان خارجی نیز گواه بر این ادعاست. بنابراین اگر نسبت به ارتقاء تولید محصولات صادرات‌محور کم توجهی شود بی‌تردید رقبا در کشورهای همسایه جای ما را خواهند گرفت.

وی افزود: معرفی و صدور کالا، محصولات، تجهیزات و ماشین‌آلات کشاورزی و صنعتی در رویدادها و نمایشگاه‌های بین‌المللی علاوه بر اینکه رونق و توسعه صادرات را در پی دارد، راهکاری درست و ضروری برای جلوگیری از جایگزین شدن دیگر کشورها در فروش چنین کالا و محصولاتی است.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ