افزایش نظارت بر بازار طلا؛ ۵۲۰۰ بازرسی در یک سال انجام شد

اقتصاد ایران: معاون سازمان ملی استاندارد گفت: سال گذشته بیش از پنج هزار و ۲۰۰ مورد بازرسی و نمونه برداری در حوزه انگ فلزات گرانبها در کشور انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، انوشه رحمانی در دیدار با یکتا اشرفی معاون توسعه مدیریت و منابع بانک مرکزی اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۳ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، این سازمان تنها مرجع رسمی کشور در تعیین عیار رسمی و انگ گذاری مصنوعات فلزی گرانبهاست.

بر اساس اعلام سازمان ملی استاندارد، وی افزود: یکی از وظایف مهم سازمان ملی استاندارد ایران نظارت و ارتقای کیفیت مصنوعات طلای ایرانی در بازار مصرف برای افزایش اطمینان و امنیت روانی شهروندان در بازار است و تولید مصنوعات طلای زیر عیار رسمی را به هیچ وجه نمی‌پذیریم.

رحمانی از نظارت این سازمان بر واحدهای تولیدی طلا در کشور خبر داد و گفت: سال گذشته بیش از پنج هزار و ۲۰۰ مورد بازرسی و نمونه برداری در حوزه انگ فلزات گرانبها در کشور انجام شده است.

معاون نظارت بر اجرای استاندارد، رعایت الزامات استاندارد را خط قرمز این سازمان برشمرد و گفت: در بازار مصرف فلزات گرانبها نیز سازمان ملی استاندارد ایران حضور جدی و دائمی دارد و با بازرسی‌ها و نمونه برداری از مصنوعات طلای توزیعی، کیفیت این مصنوعات را کنترل می‌کند.

رحمانی بر استفاده از ظرفیت‌های مشترک قانونی برای افزایش اطمینان و امنیت روانی شهروندان در بازار خرید طلا و همچنین ارتقای کیفیت این مصنوعات تاکید کرد.

معاون بانک مرکزی نیز در این دیدار به ارائه توضیحاتی در خصوص فرآیندهای مرتبط با مسکوکات، شمش، طلا و پلتفرم‌های اینترنتی و مجازی پرداخت.

در این نشست هر دو مسئول بر ضرورت همکاری‌های گسترده بین سازمانی و برگزاری جلسات تخصصی و ارائه مفاد پیش‌نویس پیشنهادی برای طرح در جلسه آتی توافق کردند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ