سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود

اقتصاد ایران: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم اولویت دادن به سلامت مردم در تصمیم‌گیری‌ها تأکید کرد و نسبت به پیامدهای تصمیمات اقتصادی غیرکارشناسی در حوزه غذا هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، در همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی کشور، گفت: سلامت غذایی جامعه نباید فدای ملاحظات اقتصادی شود. آثار برخی تصمیمات نادرست ممکن است سال‌ها بعد با شیوع بیماری‌های مزمن و هزینه‌های درمانی سنگین، خود را نشان دهد.

وی با تأکید بر اهمیت ارتقای فرآیندهای نظارتی افزود: بهره‌گیری از روش‌های نوین و فناوری‌های روز باید جایگزین شیوه‌های سنتی و ناکارآمد شود تا بتوان ایمنی غذا را با دقت و سرعت بیشتری پایش کرد.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی همچنین خواستار توجه بیشتر مسئولان به هشدارهای علمی شد و گفت: اگر به سلامت، نه به‌عنوان هزینه بلکه به‌عنوان سرمایه نگاه می‌کردیم، بسیاری از بیماری‌های امروز قابل پیشگیری بودند.

بهفر از مدیران غذا در دانشگاه‌ها خواست تا با تعامل مؤثر با مسئولان محلی و ملی، نقش فعالی در کاهش آثار تصمیمات غیرکارشناسی ایفا کنند و صدای تخصصی حوزه سلامت غذا را به گوش سیاست‌گذاران برسانند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ