آمازون رقابت با اینترنت استارلینک را کلید زد

اقتصاد ایران: به نظر می رسد ایجاد خوشه اینترنت ماهواره ای آمازون آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، یک موشک اطلس V شرکت یونایتدلانچ آلیانس در ساعت ۲۳:۰۱ دقیقه دوشنبه شب به وقت گرینویچ از مقر فضایی کیپ کاناورال در ایالت فلوریدا آمریکا به فضا پرتاب شد و همراه خود ۲۷ ماهواره پهنای باند «پروژه کوییپر» را به مدار پایین زمین برد.

این نخستین ماموریت از ۸۰ پرتاب برنامه ریزی شده برای ایجاد ابرخوشه ماهواره ای کوییپر است که به تدریج ۳۲۰۰ ابزار را شامل می شود. این تعداد ماهواره رقم بزرگی است اما یک رکورد جدید به حساب نمی آید. شبکه ماهواره ای استارلینک متعلق به شرکت اسپیس ایکس که سرویس اینترنت را از فضا برای مشتریانش در سراسر جهان فراهم می کند، هم اکنون بیش از ۷۲۰۰ ماهواره عملیاتی در مدار زمین دارد.

از سوی دیگر استارلینک که بزرگترین رقیب پروژه کوییپر به حساب می آید نیز به سرعت در حال گسترش است. جالب آنکه کمتر از سه ساعت قبل از پرتاب موشک اطلس V حامل ماهواره های کوییپر، استارلینک محموله ای به مدار زمین برد.

طبق برنامه ریز موشک اطلس V ماهواره های اینترنتی آمازون را در ارتفاع ۴۵۰ کیلومتری زمین رها می کند. این ابزارها در مرحله بعد مسیر خود را به سمت ارتفاع ۶۳۰ کیلومتری زمین طی می کنند.

آمازون در بیانیه ای پیش از پرتاب ماهواره ها اعلام کرد: ما به سمت هدفمان که فراهم کردن شبکه ارتباطی سربه سر(end to end)است، حرکت می کنیم. این فرایند شامل ارسال اطلاعات از اینترنت از طریق زیرساخت های زمینی به ماهواه ها و سپس به سمت آنتن های مشتریان است و در مرحله بعد این مسیر به طور برعکس اجرا می شود.

پیش بینی می شود کوییپر پوشش اینترنت برای مشتریان را در اواخر سال جاری میلادی فراهم کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ