شکوفایی اقتصاد کشور از طریق بازارهای منطقه کار امکان پذیر است

اقتصاد ایران: یک تحلیلگر اقتصادی تأکید کرد:ما دارای ظرفیت‌های بسیار ارزشمند و غنی در کشور هستیم و خیلی سخت نیست با حضور در بازارهای منطقه، اقتصاد کشور را شکوفا کنیم. البته که باید با همه دنیا ارتباط داشت.

جلیل جلالی فر تحلیلگر اقتصادی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد تأثیر مذاکرات از یک سو و ظرفیت‌های داخلی از سوی دیگر در تحقق رشد اقتصادی مورد نظر در برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: به عنوان یک فعال اقتصادی دیدگاه من این است که برداشته شدن تحریم‌ها قطعاً در رشد اقتصادی اثرگذار است اما اینکه امید داشته باشیم صرف رفع تحریم‌ها در رشد اقتصادی مؤثر خواهد بود، نگاه اشتباهی است.

وی عنوان کرد: رشد اقتصادی مبتنی بر توسعه تولید، صادرات و سرمایه گذاری است. سرمایه گذاری‌های داخلی ما تاکنون انجام شده و خودکفایی در تولیدات داخلی هم به اندازه مورد توجه صورت می‌گیرد.

این تحلیلگر اقتصادی اضافه کرد: بازارهای بزرگ مانند هند و روسیه و منطقه اوراسیا فرصت‌های مناسبی برای صادرات هستند و ما هنوز حتی به اندازه ۱۰ درصد هم از فرصت‌های موجود در کشورهای اطرافمان استفاده نکردیم.

جلالی فر خاطرنشان کرد: دولت و حاکمیت به جای تمرکز روی رفع تحریم و مذاکره، روی همگرایی و توسعه روابط با کشورهای همسایه متمرکز شود تا قدرت اقتصادی و اجتماعی کشور تقویت شود و بعد از آن به دنبال مذاکره و توافق باشیم در غیر این صورت اگر در موضع ضعف دیپلماسی داشته باشیم نتیجه نخواهیم گرفت.

وی ادامه داد: ما دارای ظرفیت‌های بسیار ارزشمند و غنی در کشور هستیم و خیلی سخت نیست با حضور در بازارهای منطقه، اقتصاد کشور را شکوفا کنیم. البته که ما با همه دنیا باید ارتباط عادلانه، غیرتمندانه و مبتنی بر عزت داشته باشیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ