واقعیت یا اقدام تبلیغاتی ؛

رونمایی اردوغان از جت نسل پنجم ترکیه +عکس

اقتصاد ایران: رئیس جمهور ترکیه در اقدامی تبلیغاتی نام هواپیمای جنگنده بومی ترکیه را اعلام کرد و مدعی شد ترکیه اکنون در همه حوزه‌های نظامی فعال است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه در اقدامی تبلیغاتی نام هواپیمای جنگنده بومی ترکیه را اعلام کرد.

 به گزارش خبرگزاری «آناتولی» اردوغان نام این جنگنده را «کاآن» گذاشت.اردوغان در بازدید صنایع هوافضای ترکیه در «آنکارا» گفت: «ترکیه اکنون در همه زمینه‌ها  در خشکی، دریا ، زیردریایی، در هوا و فضا فعال است.»

 این در حالی است که رسانه‌ها بیشتر فاش ساختند که موتور جنگنده ادعایی نسل پنجم ترکیه ساخت شرکت «رولز رویس» انگلیس است.  این جت با هدف جایگزینی ناوگان قدیمی اف-۱۶ ارتش ترکیه ساخته شد.

اردوغان  در ادامه ادعای خود اظهار داشت که ترکیه با این هواپیما به یکی از پنج کشور دارای این نوع فناوری تبدیل خواهد شد.

این هواپیما که پروژه آن در سال ۲۰۱۶ آغاز شد، در ماه مارس به بهره برداری رسید. این هواپیمای ۲۱ متری به لطف دو موتور خود قادر به رسیدن به حداکثر سرعت ۱.۸ ماخ است .

 

رسانه‌های ترکیه پیشتر اعلام کردند که این جنگنده رادار گریز از  ۲۰۰۰۰ قطعه تشکیل شده است. ترکیه قبلاً بخشی از برنامه ساخت جنگنده نسل پنجم اف-۳۵ بود، اما در سال ۲۰۱۹ به دلیل خرید سامانه دفاع موشکی «اس-۴۰۰» از روسیه از این پروژه اخراج و سفارش برای خرید این جت‌ها نیز لغو شد.

ترکیه در روزهای گذشته با شتاب فراوان  از دستاوردهای نظامی خود خبر می‌دهد به طوریکه  این کشور  چهارشنبه گذشته  از حرکت پهپاد رزمی بدون سرنشین «آنکا-۳» در باند «فرودگاه آنکارا» خبر داد.

به نوشته روزنامه «دیلی صباح»  این پهپاد جنگی ترکیه با دید کم راداری، قابلیت پرواز با سرعت بالا و بال‌های متحرک روز چهارشنبه روی باند فرودگاه قرار گرفت. رسانه‌های ترکیه از حرکت این پهپاد رادار گریز تصاویر منتشر کردند. آنکا-۳ می‌تواند تا ارتفاع ۴۴۰۰۰ پا پرواز کند(جزئیات بیشتر).

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ