اخذ ویزای استارتاپ کانادا و دریافت اقامت دائم
اقتصاد ایران: ویزای استارتاپ کانادا برای افرادی در نظر گرفته شدهاست که با یک ایده کارآفرینی تصمیم به راهاندازی استارتاپی جدید و نوآور گرفتهاند.
اخبار شرکتها- کانادا بهشدت از ایجاد کسبوکارهای جدید حمایت میکند. بههمین دلیل اگر شخصی بتواند این ویزای استارتاپ کانادا را دریافت کند میتواند به همراه خانواه به این کشور مهاجرت کند.
شرایط مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ
برای دریافت ویزای کانادا از طریق ایدهی یک استارتاپ کارآمد شرایطی وجود دارد که به بررسی آنها میپردازیم. اگر همهی این شرایط را داشته باشید این کشور بهراحتی برای شما و خانوادهتان ویزا صادر میکند.
درواقع اگر بیشتر افراد دارای ایدهی خاص وکارآفرین به این کشور مهاجرت کنند کانادا تبدیل به یک کشور پیشرو در اکثر زمینهها میشود. پس به این موضوع اهمیت زیادی میدهند.
خلق ایدهای جدید
اگر ایده و طرحی جدید دارید که بهنظرتان میتواند در زمان کوتاه بهخوبی رشد کند، میتوانید با یک سازمان سرمایهگذار در کانادا مذاکره کنید و آنها را راضی کنید تا در طرح شما سرمایهگذاری کنند.
بعد از گرفتن تاییدیه و نامه ساپورت از سازمان مربوطه، باید درخواست ویزای استارتاپ کانادا را برای ادارهی مهاجرت ارسال کنید. اگر این اداره با درخواستتان موافقت کند ویزای استارتاپ برای شما و خانواهتان صادر میشود.
حال به بیان شرایط اخذ ویزای کانادا میپردازیم:
- حداقل داشتن مدرک آیلتس در سطح 5
- اخذ نامه ساپورت از شرکتهای سرمایهگذار
- داشتن حداقل یکسال تحصیلات آکادمیک
- عدم سوءپیشینه
- داشتن برگهی سلامت پزشکی
- تمکن مالی برای تامین هزینهی حداقل 6 ماه زندگی خود و خانواده تان
مراحل اقدام به اخذ ویزای استارتاپ کانادا
- اولین گام برای اخذ این ویزا داشتن یک طرح خلاقانه و نو است که توانایی رشد و رقابت با سایر طرحهای جهانی را داشته باشد. این ایده باید با تکنولوژی روز دنیا همخوانی داشته باشد. سعی کنید یک بیزینس پلن خوب بنویسید و برای سازمان مناسب ارسال کنید.
- مرحلهی اول بسیار سخت است اما این پایان ماجرا نیست. اگر موفق به دریافت نامهی ساپورت از سازمان حمایتکننده شدید، این سازمان علاوه بر ارسال نامه برای شما باید تعهدنامهای نیز برای اداره مهاجرت ارسال کند.
- پس از اخذ نامهی ساپورت باید به سراغ ادارهی مهاجرت بروید. در این مرحله باید درخواست مبنی بر ویزای کار و ویزای اقامت دائم برای این اداره ارسال کنید. ضمنا این درخواست برای همهی اعضایی که میخواهند با شما به کانادا بیایند ضروریست.
- این مرحله زمانیست که باید در انتظار پاسخ ادارهی مهاجرت بمانید که معمولا بین 3 الی 6 ماه طول میکشد. باید در نظر داشته باشید علاوه بر ویزای استارتاپ، ویزای اقامت دائم نیز در دست بررسی است و نباید انتظار داشته باشید خیلی زود پاسخ را دریافت کنید.
- گاهی ادارهی مهاجرت لازم میبیند پروژه را بررسی کند. در اینصورت ارگانهای دیگری وارد ماجرا میشوند. این ارگانها دادههای لازم را میگیرند و بعد از بررسی آنها، پاسخ درخواست را برای دفتر مهاجرت ارسال میکنند.
- این مرحله در واقع آخرین مرحله از اخذ ویزای کانادا است و در صورت تایید شدن آن میتواند بسیار لذتبخش باشد.
معرفی سازمانهای حمایت کننده در خصوص اخذ ویزای استارتاپ کانادا
ونچرکپیتالها (venture capitals): این شرکتها به دنبال ایدههای نو و دست نخورده درون ذهن شما نیستند بلکه اولین سوالی که در ارتباط با ایدهی شما مطرح میکنند میزان درآمدی است که از برپایی آن کسب میکنید.
اگر با راهاندازی استارت آپتان موفق شدید به درآمد چند صد هزار دلاری برسید میتوانید از این سازمانها درخواست حمایت کنید.
انجل اینوستورها (angel investors) : این مدل حمایتکنندهها معمولا سختگیری کمتری نسبتبه ونچرکاپیتالها دارند. انجلها شرکتهای خیلی بزرگی نیستند یا ممکن است یک شخص سرمایهدار باشد. آنها معمولا با دادن مبلغی به شرکتها، درصدی از سهام آنها را خریداری میکنند.
انکوباتورها (incubators): این سازمانها نهتنها هزینهای به استارتاپ نمیدهند معمولا برای نقشی که در آماده سازی آنها دارند، پول نیز دریافت میکنند.
انکوباتورها طریقهی صحیح شروع و گسترش دادن استارتاپ را آموزش میدهند. همچنین وظیفهی نظارت روی جریان رشد اولیهی شرکتها را نیز برعهده دارند.
هزینهی لازم برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا
برای دریافت ویزای استارتاپ لازم در مراحل مختلف مبلغ هزینهای پرداخت کنید:
هزینه لازم برای ارگانهای سرمایهگذار
اگر میخواهید با انکوباتورها کار کنید بهدلیل کلاسهای آموزشی و نظارتی که روی کسبوکار شما دارند باید هزینهای را برای آنها واریز کنید. این شرکتها معمولا بین 50 تا 100 هزار دلار دریافت میکنند.
اما شرکتهای ونچر و انجل که عمده سرمایهگذاریشان روی شرکتهای روبهرشد است برای افزایش روند رشد استارتاپ پولی را نیز به آن واریز میکنند.
تمکن مالی برای شروع زندگی در کانادا
برای اینکه بتوانید ویزای استارتاپ را دریافت کنید و همچنین اقامت دائم این کشور را نیز بگیرید لازم است حداقل هزینهی یکسال زندگی در آنجا را داشته باشید.
البته در ارائه مدارک به مامور اداره مهاجرت باید اثبات کنید 50 درصد از هزینهها را در حساب خود دارید. که همان هزینهی 6 ماه زندگی در کانادا است. این هزینهها توسط جدولی بهنام LICO تعیین میشوند و هرساله ادارهی مهاجرت این هزینهها را بهروز میکند.
هزینه لازم برای بررسی پروندهها
برای بررسی ویزای استارتاپ و ویزای اقامت دائم هزینههای متفاوتی باید پرداخت کرد:
برای اخذ ویزای استارتاپ به ازای هر شخص لازم است برای مواردی چون، ورک پرمیت، ورک پرمیت همسر، و یزای بازدید فرزندان و جاب آفر درسال 2022 مبلغی حدود 840 دلار پرداخت کرد.
هزینهی اخد اقامت دائم برای یک خانواده به شرح زیر است:
اقامت شخص به همراه همسر و یک فرزند، مبلغی حدود 3735 دلار میشود و به ازای هر فرزند 230 دلار دیگر به این هزینه اضافه میشود.
درصورت اخذ اقامت دائم کانادا حتما باید استارتاپ راه اندازی شود؟
اینکه نتیجهی استارتاپ چه میشود و آیا به موفقیت میرسد یا نه در همه جای دنیا یک ریسک بهحساب میآید. ولی درصورت اخذ اقامت دائم با ویزای استارتاپ، حتما باید کسب و کار را راهاندازی و برای آن تلاش کنید. عدم توجه به این کار ممکن است باعث ابطال اقامت شود.
معرفی مجوز کار ویزای استارتاپ کانادا
این ویزا برای یک سال صادر میشود و فرد کارآفرین در این مدت مشغول به کار میشود تا نتیجهی بررسی اقامت دائم به او ابلاغ شود.
جمعبندی:
ویزای استارتاپ کانادا به شما این امکان را میدهد که اگر طرح یا ایدهای خلاقانه دارید و توانایی گسترش آن را نیز داشته باشید به شما در این راه کمک میکند.
اولین قدم این است که برای اخذ نامهی ساپورت از یک سازمان حمایت کننده اقدام کنید. بعد از اخذ این نامه, درخواستی را به ادارهی مهاجرت میفرستید. اگر این اداره تایید کند که قصد شما ایجاد یک استارتاپ قوی در کشور کانادا است برای خود و خانوادهتان ویزای کار و اقامت دائم را تایید میکند.