۷۰۰۰ هکتار اراضی زراعی آمل زیر کشت پاییزه سبزیجات رفت
اقتصاد ایران: ایسنا/مازندران مدیرجهادکشاورزی آمل با اشاره به رونق سبزیکاری به خصوص سبزیجات برگی باکیفیت، از کشت پاییزه ۷۰۰۰ هکتار اراضی این شهرستان به سبزیجات خبر داد.
محمد هادیزاده در تشریح این خبر با بیان اینکه سبزیجات گروهی از گیاهان هستند که به علت تأمین انواع ویتامین، عناصر غذایی و فیبر اهمیت زیادی در تغذیه و سلامتی انسان دارند، گفت: با توجه به خاک حاصلخیز و آب و هوای معتدل، تنوع کشت گونههای متنوع محصولات سبزی و جالیزی در شهرستان آمل دارای اهمیت است.
مدیر جهاد کشاورزی آمل با اشاره به رونق سبزیکاری در اراضی این شهرستان اظهار کرد: پیش بینی می شود امسال ۱۳۵۰۰ تن کاهو در ۴۱۱ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
هادیزاده با اشاره به اینکه در اکثر باغچههای منازل روستایی و شهری سبزیجات کشت می شود، گفت: برای ارتقاء عملکرد تولید سبزیجات در واحد سطح و افزایش کیفیت محصولات تولیدی، کلاسهای آموزشی و سایت الگویی سبزیجات در طرح سلامت تغذیه سالم ویژه زنان روستایی، در روستاهای حوزه عمل مراکز هشت گانه این شهرستان برگزار شد.
وی از نظارت مستمر کارشناسان مرکز جهاد کشاورزی آمل بر مراحل کاشت، داشت و پرورش انواع سبزیجات مناسب برای کاشت در پاییز و زمستان در شهرستان خبر داد و افزود: کاهو سبز و کاهو پیچ یا چینی از ارقام کاهوی کشت شده در آمل است.
مدیر جهاد کشاورزی آمل اظهار کرد: کشت کاهو سبز از ماه مهر تا پایان آذر ادامه دارد که اغلب در نیمه آبان کشت شده و دوره رشدی آن ۹۰ الی ۱۰۰ روز و برداشت آن از ابتدای زمستان تا پایان فروردین است.
هادیزاده ادامه داد: کشت کاهو چینی از نیمه دوم شهریور شروع شده و در صورت گرم بودن هوا طی ۷۰ روز برداشت می شود و مجددا در نیمه دوم آبان کشت می شود.
وی متوسط عملکرد کاهو در هر هکتار را حدود ۳۰ الی ۳۵ تن اعلام و تصریح کرد: در بازار قیمت عمده هر کیلو کاهو ۴۰ هزار و بصورت خرده ۸۰ هزار تومان است که درآمد ناخالص حدود یک میلیارد تومان در هر هکتار، عاید کشاورزان کاهوکار خواهد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل در شامگاه ۳۰ آذر، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان با توصیه به سبزیکاری در باغچه منازل، این فعالیت را علاوه بر بر تولید محصول مطمئن و سالم، نوعی تفریح و سرگرمی برای خانوار دانست و خاطرنشان کرد: در صورت کشت و توجه بیشتر به محصولات سبزی و صیفی که تامینکننده ویتامین فیبر و املاح مورد نیاز بدن هستند، میتوان از سوء تغذیه و فقر غذائی جلوگیری کرد چراکه این مواد غذایی تأثیر بسزائی بر کاهش و پیشگیری از بیماریها و در نهایت سلامتی جامعه دارند.
انتهای پیام
اکو ایران | ECO IRAN
ترکیه | Turkiye
آذربایجان| Azerbaijan
ترکمنستان|Turkmenistan
تاجیکستان|Tajikistan
قزاقستان |Kazakhstan
قرقیزستان |Kyrgyzstan
ازبکستان |Uzbekistan
افغانستان |Afghanistan
پاکستان | Pakistan
بانک مرکزی
بانک ملّی ایران
بانک ملّت
بانک تجارت
بانک صادرات ایران
بانک ایران زمین
بانک پاسارگاد
بانک آینده
بانک پارسیان
بانک اقتصادنوین
بانک دی
بانک خاورمیانه
بانک سامان
بانک سینا
بانک سرمایه
بانک کارآفرین
بانک گردشگری
بانک رسالت
بانک توسعه تعاون
بانک توسعه صادرات ایران
قرض الحسنه مهر ایران
بانک صنعت و معدن
بانک سپه
بانک مسکن
رفاه کارگران
پست بانک
بانک مشترک ایران و ونزوئلا
صندوق توسعه ملّی
مؤسسه ملل
بیمه مرکزی
بیمه توسعه
بیمه تجارت نو
ازکی
بیمه ایران
بیمه آسیا
بیمه البرز
بیمه دانا
بیمه معلم
بیمه پارسیان
بیمه سینا
بیمه رازی
بیمه سامان
بیمه دی
بیمه ملت
بیمه نوین
بیمه پاسارگاد
بیمه کوثر
بیمه ما
بیمه آرمان
بیمه تعاون
بیمه سرمد
بیمه اتکایی ایرانیان
بیمه امید
بیمه ایران میهن
بیمه متقابل کیش
بیمه آسماری
بیمه حکمت صبا
بیمه زندگی خاورمیانه
کارگزاری مفید
کارگزاری آگاه
کارگزاری کاریزما
کارگزاری مبین سرمایه