طرز تهیه قیمهنثار قزوین به شکل رستورانی و اصیل
اقتصاد ایران: قیمه نثار یکی از انواع غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به مرصع پلو دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
برترینها: قیمه نثار یکی از انواع غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به مرصع پلو دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
گلاب ½ پیمانه
شکر ۱ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق سوپخوری
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام ۲ قاشق غذاخوری
دارچین و زردچوبه به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور پخت قیمه نثار
مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و در حدی پیاز را تفت می دهیم که با زردچوبه یکدست شود.
مرحله دوم
در ادامه گوشت را به صورت قیمه ای خرد می کنیم و به تابه حاوی پیاز اضافه می کنیم. گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهد سسپ رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.
مرحله سوم
در ادامه مقداری فلفل سیاه، پودر هل و پودر دارچین اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه یک و نیم لیوان آب اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت با حرارت ملایم مغز پخت شود.
مرحله چهارم
در ادامه برنج را می خیسانیم، سپس یک قابلمه حاوی آب روی حرارت قرار می دهیم و پس از اینکه آب جوش امد مقداری نمک اضافه می کنیم. در ادامه برنج خیس خورده را داخل آب جوش می ریزیم و زمانی که دانه های اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان کمی گیر داشت آبکشی می کنیم.
مرحله پنجم
یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کمی روغن داخل قابلمه می ریزیم و به دلخواه از نان یا سیب زمینی حلقه ای برای ته دیگ استفاده می کنیم. در ادامه برنج آبکش شده را روی ته دیگ می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا برنج دم بکشد.
مرحله ششم
در حین اماده شدن برنج زرشک را با شکر تفت می دهیم تا کمی سرخ شود، سپس کنار می گذاریم. خلال بادام را در گلاب می خیسانیم و در کره یا روغن تفت می دهیم و کنار می گذاریم. خلال پسته را در کره یا روغن تفت می دهیم و کنار می گذاریم.
مرحله هفتم
اگر می خواهید از خلال پوست پرتقال هم استفاده کنید حتما انرا چند بار بجوشانید تا تلخی اش گرفته شود، سپس به همراه زعفران و کره کمی تفت دهید و کنار بگذارید. پس از اینکه آب موجود در تابه گوشت کاملا جذب گوشت شد آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله هشتم
برنج را داخل دیس می کشیم و گوشت را روی برنج به سلیقه خود می ریزیم. در ادامه خلال پسته، خلال بادام، خلال پوست پرتقال و زرشک تفت داد شده را به سلیقه خود روی برنج می ریزیم و قیمه نثار را سرو می کنیم.
اکو ایران | ECO IRAN
ترکیه | Turkiye
آذربایجان| Azerbaijan
ترکمنستان|Turkmenistan
تاجیکستان|Tajikistan
قزاقستان |Kazakhstan
قرقیزستان |Kyrgyzstan
ازبکستان |Uzbekistan
افغانستان |Afghanistan
پاکستان | Pakistan
بانک مرکزی
بانک ملّی ایران
بانک ملّت
بانک تجارت
بانک صادرات ایران
بانک ایران زمین
بانک پاسارگاد
بانک آینده
بانک پارسیان
بانک اقتصادنوین
بانک دی
بانک خاورمیانه
بانک سامان
بانک سینا
بانک سرمایه
بانک کارآفرین
بانک گردشگری
بانک رسالت
بانک توسعه تعاون
بانک توسعه صادرات ایران
قرض الحسنه مهر ایران
بانک صنعت و معدن
بانک سپه
بانک مسکن
رفاه کارگران
پست بانک
بانک مشترک ایران و ونزوئلا
صندوق توسعه ملّی
مؤسسه ملل
بیمه مرکزی
بیمه توسعه
بیمه تجارت نو
ازکی
بیمه ایران
بیمه آسیا
بیمه البرز
بیمه دانا
بیمه معلم
بیمه پارسیان
بیمه سینا
بیمه رازی
بیمه سامان
بیمه دی
بیمه ملت
بیمه نوین
بیمه پاسارگاد
بیمه کوثر
بیمه ما
بیمه آرمان
بیمه تعاون
بیمه سرمد
بیمه اتکایی ایرانیان
بیمه امید
بیمه ایران میهن
بیمه متقابل کیش
بیمه آسماری
بیمه حکمت صبا
بیمه زندگی خاورمیانه
کارگزاری مفید
کارگزاری آگاه
کارگزاری کاریزما
کارگزاری مبین سرمایه