کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

اقتصاد ایران: ایسنا/همدان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان از کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در این استان خبر داد.

سید حسین خوانساری سه‌شنبه ۲۷ آبان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: فرآیند تولید آرد سنگک در کارخانجات استان از دوره آذر بر پایه استاندارد ملی بازنگری‌شده و وارد مرحله تازه‌ای شده است.

وی افزود: بر اساس تجدیدنظر هفتم استاندارد ملی ۱۰۳ «آرد گندم – ویژگی‌ها و روش‌های آزمون»، میزان سبوس‌گیری آرد سنگک از ۱۲ درصد به ۱۰ درصد کاهش یافته و این تغییر از ۲۵ آبان‌ امسال رسماً عملیاتی شده است.

وی با بیان اینکه کاهش درصد سبوس‌گیری به ۱۰ درصد، علاوه بر افزایش کیفیت نهایی آرد سنگک، بهبود بافت خمیر، ارتقای ارزش تغذیه‌ای و افزایش پایداری نان در زمان ماندگاری منجر می‌شود، تأکید کرد : از این پس تمام کارخانجات آردسازی استان موظف‌اند عنوان «آرد با ۱۰ درصد سبوس‌گیری» را روی کیسه‌های آرد سنگک درج کنند و تولید آرد با فرمول قبلی (۱۲ درصد سبوس‌گیری) متوقف شده است.

خوانساری این اقدام را گامی مهم در استانداردسازی کیفیت آرد و ایجاد وحدت رویه در زنجیره تولید نان دانست و افزود: از تاریخ یادشده، فقط آرد با درصد سبوس‌گیری جدید در کارخانجات استان تولید و عرضه خواهد شد.

وی گفت: بر اساس ابلاغیه سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، نرخ آرد با ۱۰ درصد سبوس‌گیری نیز تعیین و به دستگاه‌های استانی ابلاغ شده است.

انتهای پیام

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ