عیار بالای چغندر قند نتیجه مکانیزاسیون و ارقام بومی

اقتصاد ایران: شهرکرد – مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: بهبود مکانیزاسیون و استفاده از ارقام سازگار با اقلیم استان، موجب افزایش عیار چغندر قند و ارتقا درآمد کشاورزان شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عسگر قنبری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه طی سال‌های اخیر، اقدامات مؤثری در زمینه به‌زراعی چغندر قند در استان انجام شده که مهم‌ترین آن‌ها ارتقا سطح مکانیزاسیون در مراحل کاشت و برداشت این محصول است.

وی افزود: استفاده از دستگاه‌های پیشرفته کارنده و برداشت‌گر، در کنار انتخاب ارقام اصلاح‌شده و سازگار با شرایط اقلیمی چهارمحال و بختیاری، نقش مهمی در بهبود عملکرد و کیفیت چغندر قند داشته است.

قنبری با اشاره به ویژگی‌های اقلیمی استان گفت: دوره رشد چغندر قند در استان حدود شش ماه به طول می‌انجامد که این بازه زمانی مطلوب، در کنار مدیریت زراعی مناسب، موجب افزایش عیار محصول شده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: در حال حاضر، عیار چغندر قند تولیدی در چهارمحال و بختیاری به‌طور میانگین حدود ۱۷.۵ درصد است که از میانگین کشوری بالاتر بوده و یکی از مزیت‌های رقابتی استان در این حوزه به‌شمار می‌رود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بالا بودن عیار چغندر قند نه‌تنها از نظر فنی ارزشمند است، بلکه از نظر اقتصادی نیز منجر به افزایش درآمد کشاورزان می‌شود؛ چرا که کارخانه‌ها بر اساس عیار، قیمت نهایی خرید را محاسبه می‌کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ