به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، محصولات تقلبی همیشه چالش جدی بازار مصرف هستند.
تقلیدهای هوشمندانهای از عسل شامل شربتهای شکر گرفته تا مخلوطهای شکر زرد هم این چالش را تشدید کرده است.
اما چند راهکار وجود دارد که این تشخیص را آسانتر میکند.
نخستین نکته اینکه عسل تقلبی تمایل زیادی به روانشدن دارد و مانند شربت، سریع میچکد. نکته دیگر اینکه، عسل تقلبی اغلب بوی بیش از حد شیرین دارد یا اصلا عطری ندارد، بهخصوص اگر بیش از حد فرآوری شده باشد.
عسل خالص به مرور زمان تمایل به متبلور شدن دارد اما عسل تقلبی ممکن است یا هرگز متبلور نشود یا بهدلیل غلظت ناهموار شکر، کریستالهای بزرگ و سختی تشکیل دهد.
در یک لیوان آب با دمای معمولی اگر یک قاشق عسل قرار دهید، عسل خالص بدون اینکه فورا حل شود، مستقیما به ته ظرف میرود اما عسل تقلبی به سرعت شروع به پخش یا حل شدن میکند.
اکو ایران | ECO IRAN
ترکیه | Turkiye
آذربایجان| Azerbaijan
ترکمنستان|Turkmenistan
تاجیکستان|Tajikistan
قزاقستان |Kazakhstan
قرقیزستان |Kyrgyzstan
ازبکستان |Uzbekistan
افغانستان |Afghanistan
پاکستان | Pakistan
بانک مرکزی
بانک ملّی ایران
بانک ملّت
بانک تجارت
بانک صادرات ایران
بانک ایران زمین
بانک پاسارگاد
بانک آینده
بانک پارسیان
بانک اقتصادنوین
بانک دی
بانک خاورمیانه
بانک سامان
بانک سینا
بانک سرمایه
بانک کارآفرین
بانک گردشگری
بانک رسالت
بانک توسعه تعاون
بانک توسعه صادرات ایران
قرض الحسنه مهر ایران
بانک صنعت و معدن
بانک سپه
بانک مسکن
رفاه کارگران
پست بانک
بانک مشترک ایران و ونزوئلا
صندوق توسعه ملّی
مؤسسه ملل
بیمه مرکزی
بیمه توسعه
بیمه تجارت نو
ازکی
بیمه ایران
بیمه آسیا
بیمه البرز
بیمه دانا
بیمه معلم
بیمه پارسیان
بیمه سینا
بیمه رازی
بیمه سامان
بیمه دی
بیمه ملت
بیمه نوین
بیمه پاسارگاد
بیمه کوثر
بیمه ما
بیمه آرمان
بیمه تعاون
بیمه سرمد
بیمه اتکایی ایرانیان
بیمه امید
بیمه ایران میهن
بیمه متقابل کیش
بیمه آسماری
بیمه حکمت صبا
بیمه زندگی خاورمیانه
کارگزاری مفید
کارگزاری آگاه
کارگزاری کاریزما
کارگزاری مبین سرمایه