۶۵ سردخانه سیب‌زمینی در همدان در حال احداث است

اقتصاد ایران: ایسنا/همدان مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۶۵ سردخانه سیب‌زمینی در این استان در حال احداث است.

حسن محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه این تعداد سردخانه در حال احداث با مجموع ۳۰۰ تا ۳۱۰ هزار تُن ظرفیت هم‌اکنون دارای ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی هستند، افزود: استان همدان دارای ۱۰۳ سردخانه سیب‌زمینی با مجموع ظرفیت ۳۰۰ هزار تُن بوده که تمامی این واحدها دارای پروانه بهره‌برداری هستند. 

محمدی با بیان اینکه در یک سال گذشته دو واحد فرآوری سیب‌زمینی در استان همدان هر یک با سرمایه‌گذاری ۶۰ تا ۷۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است، خاطرنشان کرد: این واحدهای فرآوری سیب‌زمینی به عنوان صنایع کوچک فراوری در رابطه با تولید چیپس و فرانچ فرایز در شهرستان بهار بوده که سالیانه هر یک از این واحدها قابلیت جذب ۳۰۰۰ تُن سیب‌زمینی را دارند.

وی با اشاره به صنایع فراوری سیب‌زمینی در حال احداث در استان همدان، بیان کرد: علاوه بر آن تعدادی واحد صنایع فرآوری سیب‌زمینی در سطح استان در حال احداث بوده که یکی از این واحدها در شهرستان بهار با سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارد تومان با ظرفیت جذب سالیانه ۳۰ هزار تُن سیب‌زمینی دارای بیش از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.

مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه واحد فرآوری سیب‌زمینی در حال احداث در شهرستان تویسرکان نیز با همین میزان سرمایه‌گذاری مجوز آن برای احداث صادر شده است، ادامه داد: یک واحد فرآوری انگور و سیب‌زمینی نیز در شهرستان ملایر داریم که خط سیب‌زمینی این واحد به صورت مجزا بوده و برای احداث به دنبال تسهیلات بانکی است ضمن اینکه تغییر کاربری آن را گرفته و فونداسیون آن را انجام داده است.

محمدی با اشاره به اینکه یک واحد فرآوری سیب‌زمینی نیز با سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارد تومان برای احداث واحد خود تغییر کاربری لازم را گرفته است و هم‌اکنون دارای ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی است، یادآور شد: در شهرستان بهار دو واحد نیز در حال پیگیری استعلام برای احداث واحد فرنچ فرایز با سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیون تومان در این شهرستان هستند.

وی با بیان اینکه با توجه به اینکه استان همدان بزرگترین تولیدکننده سیب‌زمینی کشور به‌شمار می‌رود به‌طور قطع بهره‌برداری این پنج یا ۶ واحدهای فرآوری سیب‌زمینی در حال احداث در استان همدان تا حدود بسیاری از نقش موثری در رفع مشکل نیاز استان به صنایع تبدیلی سیب‌زمینی برخوردار بود، گفت: استان همدان سالیانه به‌طور میانگین دارای ۸۰۰ هزار تُن تا یک میلیون تُن تولید سیب‌زمینی بوده که نیمی از آن به عنوان سیب‌زمینی پاییزه نیاز به فراوری دارد اما سیب‌زمینی بهاره به صورت تازه خوری وارد بازار می‌شود و نیازی به فراوری ندارد.

انتهای پیام

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ