به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، عوامل متعددی ازجمله ژنتیک و استرس میتوانند منجر به افزایش فشار خون و بروز بیماریهای قلبی و مغزی شوند اما بهتر است بدانید که رژیم غذایی هم نقش حیاتی در تنظیم فشار خون دارد؛ یعنی برخی خوراکیها دقیقا بر پرفشاری خون اثر میگذارند.
ازجمله آنها میتوان به نوشیدنیهای شیرین اشاره کرد که عامل افزایش وزن و مقاومت به انسولین هستند.
قهوه هم میتواند با تحریک قلب و رگهای خونی، فشار خون را بهطور موقت افزایش دهد.
نودل فوری هم طرفداران زیادی دارد اما بهدلیل سدیم بالایی که دارد، فشار خون را تحتتأثیر قرار میدهد.
پنیر هم با اینکه بهعنوان یک خوراکی توصیهشده برای صبحانه درنظر گرفته میشود، میتواند حاوی سدیم بالا باشد که به افزایش فشار خون کمک میکند.
وعدههای غذایی آماده هم عمدتا حاوی سدیم و چربیهای ناسالم هستند که نهتنها در افزایش فشار خون، بلکه در خطر کلی ایجاد بیماریهای قلبی و
عروقی نقش دارند.