به گزارش سلامت نیوز به نقل از verywellhealth، تحقیقات نشان میدهند که بسیاری از مکملها به راحتی توسط بدن جذب نمیشوند. امگا-۳ به دلیل محلول در چربی بودن، بهتر است همراه با یک وعده غذایی پرچرب مصرف شود تا جذب آن افزایش یابد.
آووکادو
آووکادو سرشار از چربیهای سالم تکاشباعشده است که جذب مواد مغذی محلول در چربی مانند امگا-۳ را افزایش میدهد. این میوه همچنین منبع خوبی از پتاسیم و فیبر است. مصرف آووکادو همراه با مکمل امگا-۳ در صبحانه ایدهآل است.
روغن زیتون
روغن زیتون هم به جذب امگا-۳ کمک میکند و به راحتی در غذاها قابل استفاده است: روی سالاد، در خوراک سبزیجات یا حتی در پخت و پز.اگر روغن زیتون دوست ندارید، روغن بذر کتان یا سویا نیز حاوی ALA (نوعی امگا-۳ گیاهی) بوده و جذب را افزایش میدهد.
گردو
گردو تنها مغزی است که مقدار قابل توجهی امگا-۳ دارد. یک وعده ۲۸ گرمی گردو حدود ۲.۵۷ گرم ALA دارد. گردو همچنین سرشار از پروتئین، فیبر، منیزیم، آنتیاکسیدان و ویتامینهای B6، E و فولیک اسید است.
دانه چیا
چیا یک منبع گیاهی قوی از چربیهای سالم و ALA است. یک وعده ۲۸ گرمی حدود ۵ گرم ALA دارد. دانه چیا را میتوان در پودینگ، اسموتی یا آب هیدراته مصرف کرد و همزمان از فیبر و مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم و پتاسیم بهرهمند شد.
ماهیهای چرب
ماهیهای چرب مانند سالمون و ماکرل، سرشار از EPA و DHA هستند که دو نوع اسید چرب امگا-۳ حیاتیاند. این ماهیها همچنین منبع پروتئین، منیزیم، سلنیوم و ویتامینهای مختلف هستند. مصرف ماهی همراه با وعده غذایی، به جذب بهتر مکملهای امگا-۳ کمک میکند.