۳۰درصد گندم کشور از برداشت تا مصرف هدر می‌رود

اقتصاد ایران: برآوردها حاکی از آن است که از زمان برداشت تا سفره خانوار حداقل ۳۰ درصد گندم هدر می رود که با یکسان سازی نرخ آرد و نان، بعد از مرحله برداشت جلوی هدررفت گرفته می شود.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عطااللّه هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: تازمانیکه یکسان سازی آرد و نان صورت نگیرد و قیمت واقعی برای آرد در نظر گرفته نشود، اصلاح الگوی مصرف عملیاتی نخواهد شد.

به گفته وی، با واقعی شدن قیمت آرد و گندم، الگوی مصرف عملیاتی می شود. در شرایطی که قیمت ارد به طور متوسط هزار تومان داده می شود، مصرف تغییری نخواهد داشت و ارائه بن کارت و دیگر مسائل نمی تواند راهگشا باشد.

هاشمی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که از زمان برداشت تا سفره خانوار حداقل 30 درصد گندم هدر می رود که با یکسان سازی نرخ آرد و نان، بعد از مرحله برداشت جلوی هدررفت گرفته می شود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: در شرایط کنونی 10 تا 1‌0.5 میلیون تن گندم مورد نیاز واحدهای خبازی است که با اصلاح قیمت آرد و نان و جلوگیری از هدررفت آرد، حداکثر گندم مورد نیاز 9 میلیون تن خواهد بود.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ