استفاده از آرد نانوایی‌ها در قنادی‌ها به‌ندرت اتفاق می‌افتد

اقتصاد ایران: یک مقام مسئول با رد گستردگی انتقال آرد نانوایی‌ها به قنادی‌ها گفت: آرد مصرفی هر صنعت متفاوت است و جابجایی آن کیفیت محصول را پایین می‌آورد؛ این تخلف به‌ندرت رخ می‌دهد.

محمدجواد کرمی، رئیس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف ایران در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به مطرح شدن موضوع انتقال آرد نانوایی‌ها به قنادی‌ها اظهار کرد: برای مصارف مختلف صنایع آرد، انواع مشخصی از آرد استفاده می‌شود. آرد مورد استفاده در نان سنتی ۱۲، ۱۵ و ۱۸ درصد است، در حالی که در صنایع نان حجیم و صنعتی آرد بالای ۲۱ درصد و در قنادی‌ها آرد بالای ۲۷ درصد مصرف می‌شود. بنابراین استفاده از آرد یک بخش در بخش دیگر موجب اشکال شده و کیفیت محصول نهایی را پایین می‌آورد.

وی ادامه داد: من نمی‌گویم چنین اتفاقی اصلاً رخ نمی‌دهد، اما در حوزه نانوایی‌ها این موضوع به‌ندرت دیده می‌شود و اگر هم باشد، درصد آن بسیار پایین است.

کرمی گفت: به جای پاک کردن صورت مسئله، باید مسیر درست توزیع یارانه آرد را ایجاد کنیم تا زمینه بروز چنین تخلفاتی به حداقل برسد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ