شرق مازندران با تولید محصولات ارگانیک پایلوت گردشگری کشاورزی است
اقتصاد ایران: گلوگاه - رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: شرق مازندران از تولیدات سالم و ارگانیک نظیر انار و انجیر برخوردار بوده و میتواند پایلوت گردشگری کشاورزی باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، بابک مؤمنی بعد از ظهر چهارشنبه در همایش شکرانه انجیر گلوگاه در سالن ارشاد گلوگاه اظهار کرد: توسعه گردشگری کشاورزی در شهرستان گلوگاه میتواند به عنوان یک استراتژی مؤثر برای توسعه پایدار مناطق روستایی و ارتقای اقتصاد محلی مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: برای توسعه گردشگری کشاورزی در گلوگاه باید عملیاتی وارد شویم و با برنامه کارها را اجرایی کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: ظرفیت برای توسعه صنایع تبدیلی و گردشگری روستایی در گلوگاه وجود دارد و باید تولید پایدار و معیشت پایدار وجود داشته و مورد توجه باشد.
به گفته مؤمنی، محدودیت منابع پایه وجود دارد و کشت مبتنی بر ساختار منطقه تعریف شود.
وی افزود: در سال پیش رو باید باغات توسعه یافته و کشاورزی مناسب با اقلیم و نیاز تولیدی ما شود و در ادامه آن ارزش افزوده اضافه شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: بیش از ۱۵۰ هکتار از اراضی گلوگاه زیر کشت انجیر گلوگاه قرار دارد و باید برای توسعه اقتصادی باغداران و درآمد پایدار در این بخش تلاش کرد.
مؤمنی گفت: شرق مازندران بهره مند از از تولیدات سالم و ارگانیک خوبی نظیر انجیر و انار است و محصولات ناحیه شرق مازندران، برند محصولات سالم است و میتواند پایلوت گردشگری کشاورزی باشد.